Arama sonuçları: *

1. M

İnternet sorunu yardım

Bir sorunum varda superonline kullanıcısıyım telefon veya farkl ıbir pc den speedtest yaptığımda 500 600 arası gösteriyor almam gerekende o ama pc üzerinden yaptığımda 100 ü bile geçemiyorum sizce sebebi nedir ?
  2. M

"Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı" hatası

CS:GO oynuyordum, bir anda donup kendine geldi. Sıcaklığına baktığımda 90 derece idi. Oyunu kapatıp biraz laptopu dinlendirdikten sonra bir daha girmeyi deneyince mavi ekran verdi laptop. Sonra ekran kartı bulunamadı gibi bir hata ile karşılaştım. BIOS'u kontrol ettim, bir sorun yoktu. Aygıt...
  3. M

İşlmeci Düşük Frekans Sorunu

İşlemcim Oyunlarda 1596 Frekansı Geçimyor Normalde Turbo İle 3.200 Mhz Ye Kadar Çıkıyorrdu Ama Bugün bir kontrol edeyim dedim 1596 Mhz Geçmediğini Farkettim. İşlemci: i5 2320 Anakart: Msı h61m-p21
  4. M

Sürekli bios açılma sorunu

Selamın aleyküm öncelikle sorunumşu PC açılırken BIOS ayarları kısmı geliyor F1 basıp BIOS ayarlarını defult yaptıktan sonra PC açılıyor yaptığım ayarlarda otomatikmen defult ayarlara dönüyor neden kaynaklanıyor. BIOS pilini 1 gün önce değiştim o yüzden sanıyordum sorunu meğersem o yüzden değilmiş.
  5. M

"Modlu Bios " Pil değiştirirsek tekrar mod atmalımıyız

BIOS pilini değiştireceğim BIOS'um modlu olduğu için pilini değiştikten sonra tekrar modlamam gerekiyor mu yoksa pilini değiştirip BIOS ayarlarını yapıp devam edebilir miyim.
  6. M

Bios Pili neye bakarak alınır?

Selamın aleyküm öncelikle ben BIOS pilimi değiştireceğim uzun zamandır aynı BIOS pilini kullanıyorum ve bittiğini düşünüyorum. Örnek olarak "PC'yi fişten çektiğimde tekrar açarken saat ayarlarım değişiyor ve BIOS menusuna girmek zorunda kalıyorum her zaman ." BIOS pili numaram R2032 herhangi bir...
  7. M

Wifi Adaptör Sorunu

Yaklaşık 1gün önce Wi-Fi adaptör aldım ilk 3 4 saat çalışıyordu USB yerini değiştiken sonra Wi-Fi üzerinde "X" işareti belirdi, driveri yeniden yüklemeyi denedim olmadı internette 1 2 şey yaptım olmadı sizce sorun nedir?
  8. M

Aygıt yöneticisinde Ethernet Driver'i yok

PC lan kablosunu görmüyor ve internete bağlanamıyorum. Anakartımın kendi sitesinde Driver'i yükledim ama maalesef yine aynı. Aygıt yöneticisinde ise ethener Driver ile ilgili hiçbir şey göstermiyor.
Geri