Arama sonuçları: *

1. ZacbemS

Bios'ta +12V 13.5V gösteriyor

Merhabalar, bilgisayarda 10-20 dakika boyunca oyun oynayınca "Whea_uncorrectable_error" hatasıyla beraber mavi ekran alıyorum. Format benzeri birçok yazılımsal sorun çözüm olmadı. Minidump bırakmıyor. Mavi ekrandan sonra biosa atıyor ve biosta "Voltage" başlığı altında +12V 13.5V gösteriyor...
  2. ZacbemS

Gigabyte B450M CSM açılmıyor.

Merhabalar, Gigabyte B450M Gaming bir anakart sahibiyim. Dün bilgisayarıma Virutal Box aracılığı ile Kali Linux kurdum ancak fazladan işlemci çekirdeği vermek için Secure Boot'u kapatmam gerekiyor. Secure Boot için de CSM'i kapatmam gerekiyor. CSM'i kapatıp kaydedip çıkıyorum ama kendi kendine...
  3. ZacbemS

Radeon Software 10 KB/s ile iniyor.

Başlıkta da gördüğünüz gibi. AMD Radeon Software 10 KB/s hız ile iniyor, bu bilgisayarım ya da tarayıcım ile mi alakalı?
  4. ZacbemS

Bilgisayarım açılmıyor.

Bilgisayarımı yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum, hiç temizlemedim. Bugün bilgisayarın fişini normalce taktım kasaya elektrik gitti, mouse ışığı falan yandı güç tuşuna basınca açılmadı ve mouse ışığı falan söndü şu an açılmıyor. Ne yapabilirim? 1635175720 Bilgisayar özelliklerim: AMD Ryzen 5 2600...
Geri