Arama sonuçları: *

1. Buraks

overclock yapmadan 3600+6600xt kullanır mı

soru zaten başlıkta ama daha detaylı açıklıyım overclock yapmayı bilmiyorum ve uzun ömürlü bir şekilde 6600xt ve 3600 kullanmak istiyorum Acaba ne kadar fps düşer youtube den izlediğim kadarıyla o kadar kötü değil
  2. Buraks

Darboğaz nedir, fps yi ne kadar etkiler ve ne kadar zarar verir?

Bu konuyu bilgi eksikliğim kapatmak için açıyorum darboğaz hakkında bildiğim tek şey işlemci nin ekran kartına yetmemesi(ne kadar doğru bilmiyorum) darboğaz ne kadar fps ı etkiler ve darboğaz oyun performansına ne kadar zarar verir mesela 6600xt ve 3600 arasındaki darboğaz nasıl olur fps ı...
  3. Buraks

3600 ve 6600xt beraber kullanabilir miyim?

1080 p de çok yüksek darboğaz yaşar mıyım? Ve darboğaz ne kdr kötü bir durum
  4. Buraks

Çözüldü✓ Minidump nedir??????

Forumda bolca gördüğüm bir şey merak ediyorum da minidump nedir? 1619950232 @Vesemir
  5. Buraks

Acil Yardım denetim masamda bilgisayarımdakiler gözükmüyor

fazla oyun olmasına rağmen sadece 13 program yüklü gösteriyor ve birkaç oyunumu silmek istiyorum acaba bunun bir çözümü var mı
  6. Buraks

Acil Yardimmm Denetim masamda uygulamalar gözükmüyor

Arkadaşlar anlamadığım bir şey oldu oyunu silecektim denetim masamda görünmüyor bir çözümü var mı
  7. Buraks

laptopumun ekran kartı vs. nerden bakabilirim

bilgisayarımın özelliklerine nerden bakabilirim
  8. Buraks

3600X 3060 a 1080p darboğaz yapar mı

soru başlıkta arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
  9. Buraks

işlemciyi mi arttırmallıyım monitörü mü?

Ben yakın zamanda bir pc toplayacağım ama kararsız kaldım acaba işlemci olarak 5600x le 3060 i kullanıp 1080p de oyun mu oynamalıyıyım yoksa 3600 le 3060 i kullanıp 2 k monitör mü alıyım hangisi daha sağlıklı olur
  10. Buraks

3600 3060 darboğaz yapar mı (1080p)

arkadaşlar ben Asus rog strix 3060 ve 3600 ün bulunduğu bir sistem buldum bunu alıp yanına 1080 p bir monitör alıp cs go Red dead redemtion 2 GTA V gibi oyunlar oynayacağım bu darboğaz durumları nedir bir sıkıntı çıkar mı
Geri