Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Steam Oyunları Kendiliğinden silmiş nasıl geri getiririm

Arkadaşlar merhaba, Oyunlara girmeye çalıştığım zaman farkettim ki bütün steam' da olan oyunlarım silinmiş. Bu nasıl olabilir aklım almıyor. Geri getirmenin bir yolu var mıdır veya dosyalar mı karıştı başına gelen var mı yardım lazım
  2. Yasin / EsquaReD

Monitöre Asus yazısı geliyor sonra NO SİGNAL diyor

Arkadaşlar arkadaşımın pcsi açma tuşuna basıyor monitöre Asus yazısı çıkıyor sonra No Signal yazısı çıkıyor kasa normal çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor bunu nasıl açabiliriz kasası normal çalışıyor her şeyi.
  3. Yasin / EsquaReD

Aygıt yöneticisi 2 klavye gösteriyor

beyler pcye format attım aygıt yöneticisinde 2 tane klavye gösteriyor fakat pc ye 1 tane klavye bağlı bu neden böyle gösteriyor sizde nasıl?
  4. Yasin / EsquaReD

Masaüstü sağ tık radeon ayarları

s.a arkadaşlar ben bugün deneme amaçlı eski bir radeon sürümünü kurdum pcye. Fakat aşağıdaki görselde belirttiğim gibi radeon ayarlarının sol tarafında normalde kırmızı yuvarlak bir simge gözükmesi lazım fakat ben de gözükmüyor bunun sebebini bilen var mı ?
  5. Yasin / EsquaReD

Güvenli modda açınca ekran kartı driveri açılıyor mu?

Arkadaşlar ekran kartımda bir arıza olduğunu düşünüyorum bu yüzden güvenli modda açıp yazılımsal bir şey var mı diye kontrol etmek istiyorum. Güvenli modda açınca ekran kartı driveri açılıyor mu?
  6. Yasin / EsquaReD

16 GB Flashbelleği 248MB olarak gösteriyor

Arkadaşlar ben bugün memtes86 ile flashbellek üzerinden test yaptım. Testi yapmak için bootu flash üzerinden yaptım pc açılırken. Şuan işim bitti flashı biçimlendirdim fakat 16gb olan flashı 248 mb olarak gösteriyor. Bu nedir?
  7. Yasin / EsquaReD

PC siyah ekran verdi kısa süre sonra geri açıldı Yardım!!

Arkadaşlar benim pc ile internette dolanırken birden ekran dondu sonra monitör siyah ekran verdi klavye mouse tıkladım ama tepki yoktu. Yaklaşık 5-6 saniye sonra yeniden açıldı ekran kaldığım yerden kullanmaya devam ettim. Bu gerçekleşen olay neydi? Neden böyle bir şey oldu. Bilgi verebilir misiniz?
  8. Yasin / EsquaReD

GTA 5 Oyunda Gece Olunca Kasmalar Başlıyor

S.a arkadaşlar, Ekran kartım rog strix rx570 gta 5 te oyun içi gündüz saatlerinde oynarken freesync ile 72hzde stabil şekilde oynuyorken oyunda gece olduğu zaman kasmalar başlıyor. Fps 50 ye 45e falan düşüyor gündüzdeki gibi stabil bir biçimde oynayamıyorum. Aşağıya oyun ayarlarımın ss lerini...
  9. Yasin / EsquaReD

PC Açılışında Scanning and Repairing Drive Yazısı Geliyor

S.a arkadaşlar dün başladı bu arıza. Genellikle sistemimde 4-5 aydır bir arıza var kendi kendiliğine sistem kitleniyor 2-3 saniye sonra ekran kapanıyor klavye moouse ışıkları gidiyor fakat kasa çalışmaya ve ışıkları falan yanmaya devam ediyor. Tek düzeltme yolum kasadan restart tuşuna basarak...
  10. Yasin / EsquaReD

Görev Yöneticisinde Lighting service(32) Diye Bir şey var

S.a arkadaşlar benim görev yöneticisini açtığım zaman her zaman lighting service(32) diye bir işlem var sürekli cpu yu %1-2 falan kullanıyor bu nedir sisteme bir zararı var mıdır?
  11. Yasin / EsquaReD

PC Bazen kendiliğinden kapanıyor ??

Arkadaşlar benim PC bazen kendiliğinden kapanıyor. Özellikle PC yi yeni açtıktan 2-3 dakika içerisinde gerçekleşiyor. Önce PC de bir donma gerçekleşiyor 3-4 saniye kadar daha sonra ekran siyah oluyor klavye ve mouse un ışıkları kapanıyor fakat mousa tıkladığımda ışığı yanıp sönüyor. Kasa fan...
  12. Yasin / EsquaReD

Pc'de Monitor siyah ekran veriyor ama kasa çalışıyor YARDIM!!!

Merhaba arkadaşlar bu durum başıma birden fazla kez geldi ve beni huzursuz etmeye başladı. Bilgisayarı genellikle yeniden başlattığım zamanlarda kasa çalışıyor fan ışıkları falan yanmaya devam ediyor fakat monitör siyah ekranda kalıyor mouse tıkladığım zaman mouse'un ışıkları yanıp sönüyor...
Top Bottom