Arama sonuçları: *

1. M

Darboğaz neden yaşıyorum

arkadaşlar elimde asus f15 gaming laptop mevcut 1 yıl olmadı alalı içerisinide 4050 140w i7 13620h mevcut World Of Tanks orta ayarlarda Her zamanki ayarlarımda oynuyorum. üniversiteden dolayı 2 aydır pc yi kullanmıyorum şimdi eve geldim 2 gündür oyunuyorum ve darboğaz yaşıyorum driver...
  2. M

Neden %100 GPU kullanımı var

Arkadaşlar bende Asus Tuf Gaming f15 var Epic games'ten oyun indiriyorum. Armoury Crate uygulamasından baktığımda GPU kullanımı arada %100'e çıkıyor görev yöneticisini açıncada %0 yada %2 ye düşüyor. neden olabilir ?
  3. M

Arkadaşlar acil destek lütfen pc açılmıyor

Arkadaşlar bende asus tuf gaming f15 2024 ağustos yılında aldığım laptop var 2tb WD diskini taktım ve açmaya çalışınca pc açılmıyor.
  4. M

1tb nvme ssd almak istiyorum

HP Victus 16-E0012NT 4H0S3EA Ryzen 5 5600H 8 GB 512GB SSD GTX1650 16.1" Full HD Gaming Laptop bilgisayarını kullanmaktayım disk arttıracam Samsung 970 Evo Plus 1TB 3500-3300MB M.2 NVMe SSD bunu almayı planlıyorum ebat konusunda sıkıntı yaratır mı ?
  5. M

güncelleme sonrası bluetooth kaybı

başlıkta belirtildiği gibi bugün pc kendi kendine güncelleme yaptı ve bi anda bt gitti sağ alt sekmeden de görünmüyor ne yapıldıysa olmadı çözüm ? (w11)
  6. M

Windows 11 pro iyi mi ?

w11 home kullanıyorum trednyoldan w11 pro key alacam ancak w11 pro da herhangi bi hata aksilik varmı stabil çalışıyormu bunu bilmediğim için yardımınız lazım eğer sorun yok ise alacağım.
  7. M

arkadaşlar riskli olurmu

arkadaşlar bildiğniz üzere intel 13-14. nesillerde micro kod hatasından dolayı yüksek sıcaklıklar oluşuyordu bende el mahkum elimdeki pc yi yeni aldım içinde i7-13620H var ve laptop olduğu için şuan sıcaklıklarını özellikle CPU sıcaklığını 75 i geçirmyorum zaten sıcak memlekette yaşıyoruz. sizce...
  8. M

az önce denk geldim İnsta'da

insta da reelslerde gezerken denk geldim 13- 14. nesil işlemcilerde sorun olduğuna dair ben laptopu yeni aldım İ7-13620H var bu sorun 13900k ve 14900k da tekmi var yoksa 13 - 14. nesillerde mi var ? ve ne yapmam gerekiyor.
  9. M

sisteme ufak bi güncelleme nasıl yapabilirim

bende intel pentium e6500 var 4 gb ddr2 ram 800mhz psu 230 w ekran kartı yok sistemi beni çok yormayacak bi işlemci ve ekran kartı güncellemesi yapmak istiyorum ( ekran kartı r7 240 almayı planlıyorum ancak işlemci belli bi süreden sonra yetersiz kalacağını bildiğim için işlemciyide yükseltmek...
  10. M

amd ryzen 2600x six core sistem

başlıktada göründüğü gibi sistem 2600x 6 çekirdekli işlemci amd r7 240 ekran kartı 8 gb ram 2333 mhz kingstone 240 gb ssd 400W PSU b450m gaming prime anakart lı sistem yükseltilebilirse en üst parçaları ne olur ve bu hal ile hangi oyunları oynatır ?
  11. M

Format atarken hata aliyorum

Pc ye format atarken karsilastigim sey ne anlama geliyor bi anlam veremedim foto atacaktim yuklenmedi (Hicbir aygit surucusu bulunamadi. Yukleme medyasinin dogru suriculeri icerdiginden emin olduktan sonra tamami tiklatin) hatasi
  12. M

Format Atarken BOOTMGR Hatası

Arkadaşlar Format atarken başlıktada göründüğü gibi bootmbr veya bootmgr hatası alıyorum nedenini bi türlü çözemedim
  13. M

Usb Format yazdıktan sonra

Format için usb ye W7 32 bit yazdırdım formatı attım ancak usb pc görmüyor görürsede 0mb olarak gösteriyor ve biçimlendiremiyorum neden ?
  14. M

Usb den format hatası

Usb de w10 64 bit ıso dosyası var yazdırdım lakin usb yi başa alınca hata veriyo verdiği hatada aynı anda atacam nedeni ne olabilir ?
  15. M

windows 10 kaldırırmı 64 bit

Anakart Modelim Gigabyte Technology Co., Ltd. G31M-ES2L 4 GB RAM İNTEL PENTİUM DUAL CORE 2010 ÇIKIŞLI İŞLEMCİ
  16. M

Pubg Mobile Giriş Hatası

arkadaşlar bilgisayarıma pubg mobile yi indirdim. oyunu ilk defa çalıştırdığımda açtı ve en son hd sd güncellemsini yaptıktan sonra oyunu yeniden başlatın dedi bende yeniden başlattım ancak oyuna girmiyor oyunun üstüne tıklıyorum açıyor siyah arka planda pubg yazısı çıkıyor ancak ondan sonra...
  17. M

bilgisayarım ses vermez oldu.

bilgisayarımı rutin temizliğe koydum temizledim ama temizledikten sonra topladığımda ses vermez oldu ve dxdiag da ses kartını okuyamıyor neden ?
  18. M

Pc acilirken klavye çalışmaması

Pc acilirken bu hatayi veriyor yetmiyor secim yaparken klavye calismiyor. Format atarken f12 tusuna basabiliyorum ama oradan yine cd rom secemiyorum yine klavye calismiyor ne yapmaliyim
  19. M

ekranımda mavi çizgi var

başlıktada belirttigim gibi ekran kartı driver yükledigim zaman 10 dk içinde ekranda mavi çizgi beliriyor driver silincede oyunda zemin siyah olarak kalıyor engeller dibine gidene kadar görünmüyor driver yüklü oluncada oyunu açtıgım gibi ekran kartı hatası alıyorum sizce neden bilen varsa bana...
Geri