Arama sonuçları: *

1. G

[Yardım] DX12 Oyunlarım Hep Bir Süre Sonra Crash Veriyor

DX12 ile Fortnite oynayamıyorum, DX12 ile Control oynayamıyorum, DX12 NBA 2K21 oynayamıyorum, ya FPS yerlerde oluyor ya da hep bir süre sonra oyunlar crash veriyor. Sebebi / çözümü nedir? Çözümde gerekirse diye sistem parçalarımı aşağıya yazdım. Teşekkürler şimdiden.
  2. G

PC Uykudan Kendiliğinden Uyanıyor ve Kasa Fanları Çalışmıyor :(

Evet bitmek bilmez PC Sorunlarım serimizin yeni bir episode u ile yardımınıza müracat ediyorum : Sorun tamamen başlıkta yazdığım gibi. PC Uyku moduna aldıktan kısa bir süre sonrasında tekrar açılıyor ve kasa fanları çalışmamaya başlıyor. Kasa Dark Guardian, fanlar arka paneldeki kontrolcüye...
  3. G

Drop Plus Mikrofonum Bozuldu ! Garanti Hakkında Birkaç Soru.

Arkadaşlar selamlar, bugün durduk yere mikrofon bozuldu, kasanın üzerinden masaya düşmüştü ondan kaynaklı olduğunu zannediyorum. Ailem faturayı maalesef ama maalesef atmış, ama ürün kutusunu ben saklıyordum içinde kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yazan bi kitapçık var, içinde bir sayfada...
  4. G

Monitör İle PC'nin Fişlerini Değiştirmek !

Selamlar, sistem alındığından beri monitörün prize bağladığım güç kablosuyla PC'ninkini hiç değiştirmemiştim fakat şuan denedim, anlık bir sorun yok ama bir sorun çıkarır mı?
  5. G

İşlemcim 4 Core Görünüyor Ve Düzeltemiyorum!?

Dostlar ACİL yardıma ihtiyacım var işlemcim 4c 8t görünüyor ve düzeltemiyorum. Ryzen masterda 1 2 3 4 5 6 7 8 diye core numaraları yazar ya orayı kırmızı yapınca core iptal olur, bende ne yesil ne kırmızı, siyah renkte ve tıklayınca da bişi değiştirmiyor. BIOS'tan Load Uefi Defaults Yaptım gene...
  6. G

Bu Seçeneği Seçersem Ne Olur?

7. G

Core Temp Mi Doğrudur OCCT Mi??

arkadaşlar işlemcime stres testi yaptığıma OCCT 103 derece Core Temp 93 derece gösterirken sistem kendini kapattı. Sizce hangisi doğrudur?
  8. G

Fortnite'da Ekran Kartı ve İşlemci Kulanımım?!

Arkadaşlar herkese selamlar, bugün yeni güncellemeden sonra fortnite ı tekrar yükledim. ve şuan önceki zamandan baya bir gelişme var :D bu mutlu etse de ekran kartı kullanımı destansı grafiklerde gördüğünüz seviyelerde ve %100 görmüyor. İşlemci darboğazı olabilme ihtimaline karşın tüm çekirdek...
  9. G

MSI Afterburner Yüklenmiyor ?!

kaspersky kapattım defender devre dışı? niye yükleyemiyorum lütfen yardımcı olaiblir misniz?
  10. G

Bilgisayar Kapanmıyor!!!!

arkadaşlar sistemi montajladım ama hem ana ekranda takılıyor hep mouse imleci hem de Windows tan kapattım kapanmıyo :D monitör no signal ama sistem kapanmıyo
  11. G

PC Hangi Stres Testleri Yapmamı Önerirsiniz

Arkadaşlar PC min gelmesine 4-5 gün var. Nprmalde teknobiyotik özelleştirme win10 deneme sürüm yükleme ve test istedim. Ama yine de gözüm görsün diye gelince de test yapacağım ben. Hangi bileşene hangi testi yapmalıyım Not : Hangi test hangi bileşen için bilmiyorum. Yazarsanız sevinirim
  12. G

Sistem Montajını Yapabilir Miyim

Arkadaşlar düşündüğüm bileşenlere sahip biiiirsürü hazır sistem var fakat ben sistem montajı nasıl yapılır biliyorum ama kendime güvenmiyorum parayı da kendim biriktirdiğim için çöp olmasını istemiyorum Ve ayrıca akakçeden en ucuzları seçince gerçekten baya tasarruflu oluyor sizin fikriniz...
Top Bottom