Arama sonuçları: *

1. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Bilgisayar güç kesiyor

Arkadaşlar hp victus r0009nt modeline sahibim i7 13700h ve 4070 ekran kartı var. cs ye veya başka oyuna girince throttle stopdaki fotoğraf gibi işlemciler gidiyor oyundan çıkınca geliyor. Ne oluyor anlamış değilim işlemci mhz si aniden 3700 mhz ye sabitleniyor onun üstüne çıkmıyor. Şu sorunu...
  2. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Throttlestop prochot ayarı kilitli

Arkadaşlar pc laptop hp victus i7 13700h işlemcili 4070 ekran kartlı olan modeli throttestopta prochot'u 80 dereceye sabitlemek istiyorum o kendini ayarlasın ona göre 80 dereceyi geçmemesini istiyorum. Ama kilitli gösteriyor. Undervolt yapayım dedim yine kilitli , throttlestoptan işlemci watt...
  3. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

HP Victus 16 4070 boşta gezerken fanı kapatmalı mıyım ?

Arkadaşlar hp victus 16 4070 i7 13700h olan modeline sahibim biosta bir ayar var fanı kapat diye boşta gezerken kapalı olması daha iyi ama bir sıkıntı olur mu diye sormak istiyorum ısınınca kendisi açıyor zaten
  4. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

HP victus win 10 ses dosyası görmeme

arkadaşlar durum bu bios güncellemsi de yapamyorum yardım lazım
  5. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Ryzen 5 3600 Stok fan yeterli mi ?

Arkadaşlar güzel bir pc topladım sistem kısaca şöyle : ryzen 5 3600 işlemci amd 6600xt ekran kartı XPG 16 GB ram 3000 mhz sorum şu bana stok fan sıkıntı yaratır mı ? Yoksa tamamen yeterli midir ?
Geri