Arama sonuçları: *

1. NIGHTMARES7

Çözüldü✓ NVIDIA App ile siyah barları nasıl gideririm?

NVIDIA App ile siyah barları nasıl gideririm? Ayrıca NVIDIA Denetim Masasını nasıl geri getirebilirim?
  2. NIGHTMARES7

NVIDIA Broadcast çöküyor, Nasıl eski sürümünü yükleyebilirim?

Broadcast yazılımını 2.0 a güncelledim ve düzgün çalışmıyor ve baslatirken çöküyor. Bir önceki sürümünde böyle bir sıkıntı yoktu. Driver da güncel. Eski sürümünü nasıl yükleyebilirim? Ekran kartım RTX 4060
  3. NIGHTMARES7

Yüksek Fps Alıyorum ama Video Belleği Yetersiz Hatası Alıyorum.

Mesela şuan Delta Force oynuyordum. Sürekli hata verip atıyor. Call of Duty Warzone da da benzer bir hata alıyordum. Ready or Not da da benzer bir hatayı aldım. ama bu hatayı alırken fps'im yüksekti. Bu hatayı alırken dlss 3 açık iken 240 fps alıyordum. dlss 3'ü kapattıktan sonra 150 fps...
  4. NIGHTMARES7

Laptop'a mikrofonlu kulaklık takmama rağmen çalışmıyor.

Bununla hem kulaklık hemde mikrofon jak'ını tek bir yere bağlıyorum. Fakat ses kulaklık mikrofonundan değil, laptop'un dahili mikrofonundan gidiyor. Seçeneklerde de sadece bir adet mikrofon gözüküyor. NOT: Aynı kulaklığın mikrofonu, masaüstü bilgisayarda çalışıyor.
  5. NIGHTMARES7

Windows yüklenmiyor.

Bir gün bilgisayarı açtığımda "Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" diye bir şey çıktı. 7-8 saat beklememe rağmen hiçbir şey olmadı. Birkaç şey denedikten sonra işin çözülmeyeceğini düşünerek format atmak istedim fakat USB belleği boot menüsünden seçtikten sonra windows logosu geliyor fakat daha...
  6. NIGHTMARES7

Bilgisayar açılırken "Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" ekranında kalıyor.

Bilgisayar açılırken "Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" ekranında kalıyor. İnternette çözüm videolarında bu ekran sonrasında gelen ekrandan gelişmiş seçeneklere giriyor ve bazı ayarlar yapıyorlar ama bende o ekran da gelmiyor. 7 saattir bekliyorum hala daha bir sonraki ekrana geçmedi. Sorun dün...
  7. NIGHTMARES7

Hangi BIOS güncellemesini indirmeliyim?

https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/support-product/8851?b=1&pn=NH.QBFEY.001
  8. NIGHTMARES7

Bilgisayar kendi kendine kapanıyor

Dün bir şey yoktu. Bugün nedense birşeyler oldu. Kasa çalışmaya devam ediyor, ışıkları falan yanıyor ama görüntü gidiyor. PC açıldıktan bi 5dk sonra gidiyor. Windows u güvenli başlatinca biraz daha uzun süre gidiyor
  9. NIGHTMARES7

Bilgisayarımda bugünden itibaren büyük fps düşüşü var ve kapanıyor.

Dün akşam böyle bir sorun yoktu. Bilgisayarım eski, cs 1.6 oynuyorum ve 100-150 fps de sabit oynarken bugün bomboş bir serverde 40 fps almaya başladım. Sıcaklığa bakmak için speccy programını kullandım ve orada anlamadığım bir şey oldu. cpu nun sıcaklıkğını göstermiyor, diğerlerini gösteriyor...
Geri