Arama sonuçları: *

1. DarkLegion3

Oyunlarda FPS Drop ve Monitörüm Kapanıyor

İyi günler öncelikle. Direk konuya gireceğim. İki gündür bilgisayarıma garip garip şeyler oluyor valorantta fps droplar(1 FPS e kadar düştü) bilgisayar çalışırken bi anda monitörün kapanması ve ekranın daha gelmemesi gibi sorunlar yaşadım acaba bunu düzeltebilirmiyim? Sistemim: İnno3d GTX1660...
  2. DarkLegion3

403 Hatası Alıyorum Foruma Giremiyorum

403 Forbidden hatası alıyorum ve vpn olmadan giremiyorum bir bilginiz varmı?
  3. DarkLegion3

Windows Temp Klasörü?

Depolamama bakarken temp dosyasını gördüm ve 9 gb alan kaplıyor içindekileri silersem windowsa bir şey olurmu?
  4. DarkLegion3

Bilgisayarıma Test Yapmak İstiyorum

Arkadaşlar son günlerde bilgisayarımda anlık donmalar ses bozulması gibi sorunlar yaşıyorum bu yüzden bilgisayarımı teste sokmak istiyorum ekran kartından tutun ssd ye kadar önerebileceğiniz kaç tane program var?
  5. DarkLegion3

BF 1 Düşük FPS Sorunu

Az önce bu sorunu yaşadım çok oyunculuya girdim ve 1 fps i geçemedim bir bilginiz varmı? Sistemim: 1660 Super Ryzen 5 1600 AF 8 Gb ram 480 SSD
  6. DarkLegion3

Bilgisayarımı nasıl temizlerim?

Sistemim 7 aylık ilk kez temizlik yapacağım nelere dikkat etmeliyim? Saç kurutma makinesi ile temizlik olurmu? İşlemcimin stok fanını çıkartırsam garantiden çıkarmı?
  7. DarkLegion3

Masaüstü kısa yolları yer değiştiriyor

Arkadaşlar bu sorunu masaüstü ikonlarını küçülttükten sonra yaşamaya başladım oyun oynayıp çıktıktan sonra düzenlediğim şekilde ikonlar durmuyor ve dağınık bir şekilde kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  8. DarkLegion3

Bilgisayarımı kapatmama rağmen 4 gündür açık gözüküyor

Arkadaşlar performans seçeneğinde bilgisayarımı kapatmama rağmen 4 gündür açık gözüküyor sebebi nedir?
Geri