Arama sonuçları: *

1. N

PC KASMA DROP VB PROBLEM YARDIM

Beyler selam pc özelliklerim Monster Tulpar T7 25.1 11TH İntel i7 - 11800 İşlemci Nvdia RTX 3060 6GB Notebook 16 GB Ram Ve 1 TB SSD Windows 11 Home ve gereksiz hizmetler vs her şey kapalı bildirim mürekkep vs vs Beyler bilgisayar son zamanlarda valorant cs 2 gibi oyunlarda donma drop fps...
  2. N

Masaüstündeyken siyah ekran geliyor

Merhabalar bilgisayarıma format attım açtım normal bi şekilde sonra driverleri yüklerken uyku moduna alır gibi ekran gitti siyah ekran geldi yani sonra tekrar tekrar yeniden başlattım ama hala aynı bilgisayar açıldıktan sonra 3-5 dakika geçince siyah ekran geliyor ve kalıyor öylece
  3. N

Bilgisayarda Siyah ekran sorunu

Merhabalar bilgisayarımı normal bi şekilde açtım windowsun başlaması gereken yerde siyah bi ekran geliyor mouse ve klavyenin ışıgı sönüyor öylece kalıyor yeniden başlattıgımda onarım ekranı geliyor onarım felan denedim yinede olmadı siyah ekranda kalıyor görev yöneticisi felanda açılmıyor yardım...
  4. N

BİLGİSAYAR DONUYOR KİTLENİYOR

Merhabalar yaklaşık iki gün önce pc oyun oynarken kapandı bi anda sonrasında önemsemedim yattım ertesi gün açtıgımda windows başlatılıyor masaüstü gelir ve yine güç kesiyor kapanıyordu aniden sonra içini açıp temizledim güzelce tekrar açtıgımda bu sefer kapanmadı ama pc yü temizlerken ve ilk...
  5. N

İnternet Ağ Erişimi Anlık Gidip Geliyor

Arkadaşlar şöyle bi sorun yaşıyorum sağ alt tarafta çubuğa tıklayınca internet bağlantısını gösteren yerden fark ettim bunu oyun oynarken veya video izlerken internet üzerinden internet erişimi gidip geliyor sebebini anlayamadım simgeye baktım bildiginiz simge bi var bi yok diye hızlı hızlı git...
Geri