Arama sonuçları: *

1. DeadPix

Mavi Ekran Mavi ekran yedim pc açılmıyor Yardım!

Merhaba herkese bilgisayarım bi anda hiçbişey yapmama rağmen mavi ekran yedi. Ve sürekli biosa girdi asla çıkamadım biostan. Bu olaydan sonra windowsun kurulu olduğu ssdye format attım. Formattan sonra yine aynı olay oldu sürekli biosa giriyor ne yapmam lazım. Lütfen yardımcı olun
  2. DeadPix

Usbye win10 yükledim siyah ekran

Windowsum mavi ekran verdikten sonra bilgisayarım sürekli biosa giriyordu bu nedenle usbye win10 kurup dosyaları cmd sayesinde almaya çalıştım fakat başarısız oldu. Şimdi win10 kurduğum usb ile format ekranına gelmiyorum siyah ekranda kalıyor nedeni nedir?
  3. DeadPix

Mavi ekran yedim bilgisayar açılmıyor

Merhaba az önce mavi ekran yedim ve bilgisayar kendini yeniden başlattı. Yeniden başlattıktan sonra sürekli biosa giriyor ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevirim. İnternetten bakarak bişeyler denedim ama işe yaramadı. Anakartım asus.
  4. DeadPix

Oyunlarda Sürekli Crash Yiyorum

Merhabalar, sistemim r5 5500 1660 süper 16gb ram 3200mhz bu şekildedir pubg ve valorantda sürekli crash yiyorum nedeni ne olabilir hiçbir şekilde düzelmiyor. Driverları sildim tekrar yükledim hepsi güncel sorun ne olabilir nasıl çözebilirim?
  5. DeadPix

Valorant TPM 2.0 enabled Secure boot enablet HATASI

Merhaba herkese W10 kullanıyorum ve güncel olarak valorant oynuyorum. Bi gün valorantı açtığım zaman bu hatayı gördüm nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Oyuna giriyorum 1round oynuyorum sonra bu hatayı veriyo tekrar giriyorum yeniden 1 round oynuyorum ve tekrardan bu hatayı verip...
  6. DeadPix

Valoranta Girdiğimde Masaüstü Çalışmıyor

Herkese merhaba Valorant a her girdiğimde masaüstü devredışı kalıyor görev çubuğunda hiçbirşeye basamıyorum, Masaüstündeki uygulamaları çalıştırabiliyorum açılıyor ama hiçbirşey yapamıyorum uygulamayla sadece öyle kalıyor, Ayrıca Valorant dan çıktığım zaman da masaüstü çalışmıyor bilgisayarı...
  7. DeadPix

PC açılmıyor biosda kalıyor ve garip sesler geliyor

Merhaba kız arkadaşımın bilgisayarından garip sesler geliyor disk bişeyler okumaya çalışıyomuş gibi ve bios ekranında kalıyor nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Videoyu atamadım nasıl atabilirim?
  8. DeadPix

DTS CUSTOM equalizer ayarı nasıl olmalı

Merhaba bilgisayara yeni format attım ve ses driverlerini indirdim. Valorantda biraz daha basslı ses almak istiyorum ayarları nasıl yapmalıyım.
  9. DeadPix

Termal Macun Değiştirmek İçin Anakartı Sökmelimiyiz?

STOK SOĞUTUCU Merhaba herkese yakın bir zamanda termal macun alacağım ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum bilgisayarcıya gidicek zamanım yok. Sorum yukarıda anakartı söküp mü termal macun değiştirmeliyim sistemim imzada yazıyor. Termal macun önerilerinizi alırım hem yurtdışı hem yurtiçi...
  10. DeadPix

Bu Bilgisayar CS GO Kaldırır mı?

Merhaba herkese evde eski bi bilgisayar vardı acaba CS kaldırır mı diye merak ettim ama anlamadım. Bilgisayar evde bende şuan çalışıyorum dxdiag görselleri aşağıda. (60-70 fps oynatsa yeter) MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3...
  11. DeadPix

MSI Afterburner Masaüstünde Kullanma

Merhaba öncelikle msi afterbırneri oyuna girmeden önce açıyorum oyunda sol yukarıda bilgiler gözüküyor ama oyundan çıkınca kapanıyor, masaüstünde de bilgilerin gözükmesini nasıl sağlayabilirim. Ayrıca Rocket league oynarken GPU VE CPU 60-65 derece arasında dolaşıyor termal macun hiç...
  12. DeadPix

Bilgisayarı açtığımda BIOS değil American Megatrends çıkıyor

Merhaba herkese bilgisayarıma format attım bilgisayar açıldığında american megatrends açılıyor ondan sonra bilgisayar açılıyor normalde bios ondan sonra açılma ekranı gelmesi lazım değil mi? Bios ekrana hiç gelmiyor.
  13. DeadPix

Sizce Pcmi kaça satarım?

RAM: https://www.itopya.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjaws-v-siyah-ddr4-3200mhz-cl16-dual-kit-ram-3/ GPU: https://www.vatanbilgisayar.com/msi...dium=gtx1060 armor&utm_campaign=gtx1060 armor CPU: https://www.vatanbilgisayar.com/amd...medium=Ryzen 5 2600&utm_campaign=Ryzen 5 2600 ANAKART...
  14. DeadPix

Nvidia 2. Ekranın kayıdını alıyor

Merhaba herkese nvidianın anında yeniden oynatmasını açıyorum ama oyundayken 2. ekranın kaydını alıyor onu nasıl düzeltebilirim. Bomboş ekranın kaydını alıyor. Ama sadece Rocket League de yapıyor?
  15. DeadPix

Hangi dönüştürücüyü almalıyım TV için

Merhaba eski bilgisayarımı televizyona bağlamak istiyorum. Kasamda hdmi girişi yok tv de hdmi ile bağlamam lazım. VGA dan hdmi ye mi: https://www.hepsiburada.com/dark-hdmi-to-vga-dijital-analog-monitor-cevirici-donusturucu-dk-hd-ahdmixvga4-p-HBV000008HQ09 yoksa Hdmi den VGA ya mı...
  16. DeadPix

Bilgisayarımı Kaç TL ye Satarım

Bilgisayarımdaki parçalar: **2018 KASIM DA ALDIM** RAM: https://www.itopya.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjaws-v-siyah-ddr4-3200mhz-cl16-dual-kit-ram-3/ SSD: https://www.vatanbilgisayar.com/ocz-240gb-tr200-serisi-sata-3-0-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma-.html HDD...
  17. DeadPix

SOUND BOOSTER SES YÜKSELTME CRACK

Sound booster uygulamasını kullanıyorum deneme sürümünü indirmiştim. Sizden ricam kaliteli bi sayfadan crack dosyasını bulursanız sevinirim.
  18. DeadPix

Önerdiğiniz bir ses yükseltme programı var mı?

Merhaba herkese önerdiğiniz ses yükseltme programı varmıdır?
  19. DeadPix

Hdd de videolar indirilenler yok

Merhaba ben bugün bilgisayarıma format attım. Windows ssd de. Sorum hdd de ne videolar klasörü ne indirilenler klasörü var steami spotifyı discordu hdd ye yüklücem ama indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Googleden indirilenlerin konumunu d yaptım ama sadece d var işte
  20. DeadPix

american megatrends geliyor bios gelmiyor

Merhaba herkese bilgisayarıma format attım bilgisayar açıldığında american megatrends açılıyor ondan sonra bilgisayar açılıyor normalde bios ondan sonra açılma ekranı gelmesi lazım değil mi? Bios ekrana hiç gelmiyor. Ayrıca bi sorum daha var windows um ssd de masaüstündeki videolara fotoğraflara...
Top Bottom