Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Discord'da arkadaşlarla takılırken bir anda internet ve monitör (kasa kapanmadı) gitti geldi. İnternet geldiğinde mikrofon çalışmıyordu. Yeniden başlattım Discord'u kapa aç yaptım her şeyi düz mantık aç kapa yaptım, görmüyor. Laptopa taktığımda çalışıyor. Şimdi sıkıntı yazılımsal mı yoksa jak...
  2. Mırnav

Yeni Modem Sonrası Oyunlarda Olan Ani Ping Artışı Sorunu

Yeni internet aldık. 1 yıl oldu. Teknik servisin verdiği modem uzun süre işimizi gördü ve daha iyisine geçmeyi kararlaştırdık. Ardından yeni modeme geçtik. Sonrasında ise oyunlarda çok ani ms artışları yaşanmaya başladı. CS:GO'da özellikle 60 ms den 200 - 900'e filan çıkıyor. Bazen 60 ms...
  3. Mırnav

En Az Güç Tüketerek Bilgisayarı Nasıl Açık Tutabilirim?

Win10 kullanıyorum. RTX 3050 + i3 12100f
  4. Mırnav

intel i5 9600-K VS. Ryzen 5 3600X

Sizce Hangisi: 1.370 TL Ankart Bütçem var, Artic Freezer eSports Duo almayı düşünüyorum. Sizce hangisi.
  5. Mırnav

R5 3600 & RTX 2070S Sistem Uygunluğu

Herkese merhaba! Abiler ben PC toplayacağım. Babam 10.000 TL civarı bütçe verdi. Bende en ucuz ve güvendiğim yerlerden parça seçtim. Parçalar şu şekilde: 1-Anakart: Asus Tuf Gaming B450 ATX Anakart ( https://www.asus.com/tr/Motherboards/TUF-B450-PRO-GAMING/ ) (En ucuz 950 TL) 2-İşlemci: Ryzen...
Top Bottom