Arama sonuçları: *

1. Y3MR3

PC Sürekli Reset Atıyor

Merhaba, bilgisayar ile imtihanımın 3.günündeyim anakart şikayetleri ile ilgili çeşitli konular açmıştım. Bazı şeyleri çözdüm sanırım ama şimdide PC anakart isminden sonra sürekli reset yiyor, bios'a girebiliyorum ayar çekebiliyorum bir sıkıntı olmuyor ama aşağıda ki gibi isim çıktıktan sonra...
  2. Y3MR3

Ekrana görüntü gelmiyor

Bilgisayarı yeniden başlatma sonrasında bir daha hiç görüntü alamadım. Farklı monitörde + tv de denedim Farklı hdmi, dp kablosu denedim Farklı ramler taktım Farklı ekran kartı taktım, ama sonuç alamadım. Geriye anakart ve işlemci kaldı. Ek bilgi; Klavye ve kulaklık ışıkları sürekli yanarken...
  3. Y3MR3

TV'den Görüntü Alamıyorum?

PS4 dü kullandığım 19 inç bir tv'm var 5600XT bulunan sistemimi HDMI ile bu TV ye bağlayıp bilgisayarı açtığım zaman ekran görüntü çözünürlüğü 640x660 gibi bir değere düşüyor ve masaüstünden görüntü ayarlarına girince çözünürlüğü değiştiremiyorum aynı HDMI kablo yu, aynı soketi kullanarak PS4 dü...
  4. Y3MR3

Bilgisayar Açılmıyor

Mevcut Gigabyte A320M-S2H anakart olan sistemime Ryzen 5 3600 ve 5600XT ekran kartı aldım, montajını yaptım bilgisayarı açıyorum görüntü gelmiyor bi süre bekliyorum ardından siyah ekranda windows loading yerine geliyor ve ekran açılıyor ilk başta ki bios tuşları logosu vs gözükmüyor ve de...
Top Bottom