Arama sonuçları: *

1. F

Bilgisayarımda takılmalar oluyor.

Merhaba bilgisayarımda sürekli video da ki gibi takılmalar oluyor. Geç çalışıyor oyunlar da bir anda 2-3 saniyelik donmalar görüntü donuyor ses geliyor. Her şey güncel bios bile güncel windowsu kaç defa yeniden yükledim hatta disk bile değiştirdim m2 ssd e geçtim bunun nedeni nedir acaba?
  2. F

Bilgisayarım anlık kitleniyor

Bilgisayarım videodaki gibi donmaya başladı önceden de dönüyordu ama bu kadar yoğun değildi m2 alıp sistemi ona kurdum hala düzelmedi bios güncelledim düzelmedi acaba sorun neyden kaynaklı olabilir?
  3. F

merhaba bilgisayarıma böyle şeyler oluyor

linkteki gibi bilgisayarıma böyle şeyler oluyor konu ile ilgili bilgisi olan yazabilirmi acaba ?
  4. F

merhaba böyle bir sorun yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar merhaba bir sorun yaşıyorum ekranım sürekli gidip geliyor yeşil oluyor sürekli çizikler olmaya başladı bugün ekran karıncalanıyor bir kaç defa siyah olup karıncalanıyor en son yeşil oluyor kendine geliyor...
  5. F

ps 3 kolunda bir sorun yaşıyorum link açıklamada

Merhaba sayın forum üyeleri Bim'den bir ps3 kolu aldım wirelessli falan neyse taktım bilgisayara şöyle bir sorun yaşıyorum üçgene ile l1-l2 kombinasyonlarında falan ses açma kapa alt-tab kombinasyonunu falan yapıyor anlamadığım şekilde R1 de falan ps3 ekran klavyesini açıyor bilgisayarda nasıl...
  6. F

laptop cd roomu masaüstüne takmak ?

Merhabalar Beni 6 ay öncesinden bilgisayar sorularımda vs tanıyanlar vardır belkide yoktur bilmiyorum bana şimdi cd-room lazım oldu internetten baktığımdada kalitelisi 200-300 tl bandında yanlışsam düzeltin şimdi bende bir hp birde dell marka laptoplar var bu laptopların cd roomlarını masaüstü...
  7. F

internet ile ilgili bir sorunum var yardım edermisiniz

merhabalar abiler ablalar dün internetimde kopma sıkıntısı yaşıyordum ttneti aradığım zaman şuanda sistemlerimizde güncelleme var bir şey yapamıyoruz dediler bende modeme hardreset attım hardresetten sonra kopma sorunum düzeldi ama şimdide hız sıkıntısı yaşamaya başladım ttneti aradığım zaman...
  8. F

bir yardımcı olabiliecek varmı acil

bir arkadaşım benden bilgisayarına format atmamı rica etti windows 7 pro kurdum ama nedense bir türlü internet driverini yükleyemedim bir sürü driver denedim ama olmadı yardım edebilecek biri cevap yazabilirmi ne yapmam gerekiyoır ?
  9. F

monitörün hapörlöründen ses gelmiyor yardım edebilecek varmı

merhaba abiler ablalar monitörün hapörlöründen ses alamıyorum bir türlü halledemedim ama nasıl bişeyse hapörlörün aux girişine kulaklık taktığımda ses geliyor vs ama direk hapörlörü kullanınca ses gelmiyor ses ayarlarından vs düzeltmeye çalıştığımda cihaz düzgün çalışıyor diyor bir çok defa...
  10. F

Masaüstü sesleri Discordda karşı tarafa gidiyor nasıl düzeltirim?

Merhabalar ben oyunlarda discordda ve skypede masaüstü sesleri karşı tarafa gidiyor bir türlü çözemedim çözümünü bilen varsa yazabilirmi msı ın realtek driverini kullanıyorum ?
  11. F

bir türlü çözemedim yardım ederseniz sevinirim

Merhabalar benim öncelikle 2 sorunum var birinicisi bilgisayarda video izlerken youtubede videoları HD açmama rağmen hd göstermiyor pikseller seçiliyor 2. sonum ise şöyle bir sorunum var şimdi ben telefondan google playdan bir şey indirirken saniyede 3 mb kadar bir hızda indiriyor ama...
  12. F

bilgisi olan yazabilirmi

abiler ablalar youtubede video açarken nedense hd kaliteli seçmeme rağmen HD video açmıyor başka sitelerde izlerken sıkıntı yokta youtube geçince sanki 480p izliyormuş gibi oluyorum nedenini bilen varmı acaba
  13. F

uyku moduna veya monitörü kapatmama

selamun aleyküm abiler ablalar bilgisayarım bir süredir uyku moduna almıyor uyku modunu geçtim monitörü kapatmıyor bile güç ayarlarına baktım kapatma ayarlı değil ne yapacağımıda çözemedim bilgisi olan bi yazabilirmi ?
  14. F

nedeni nedir acaba

öncelikle selamun aleyküm bilgisayarı açtığım zaman windows yerinde ekran full karıncalandı sonra düzeldi sonra tekrar denemek için bilgisayarı yeniden başlattım bu sefer öyle bir sorunla karşılaşmadım bilgisayarı alalı daha 1 ay oldu sizce bu neden dolayıdır ekran kartımı yoksa monitörle...
  15. F

teknik sorun

Selamun Aleyküm benim bir sorum var bu bir hatamıdır yoksa herkezde olan bir şeymidir bilmiyorum şimdi sorum şu mesela pubg mobile örnek alalım bilgisayardan oyuna girdiğimde avrupa sunucusunda pingim 120-150 arası oluyor ama telefondan oyuna girdiğimde anlamadığım bir şekilde pingim 60-90 arası...
Top Bottom