Arama sonuçları: *

1. haktanugur3

Ekranda bazen oluşan garip kareler nasıl gider?

Ekranda bazen oluşan garip kareler nasıl gider? genelde youtubeda falan spotifyda yazılarda ve sembollerde böyle oluyor.
  2. haktanugur3

Gaming Gendeki sistemler Freedos mu?

Gaming Gendeki sistemler Freedos mu?
  3. haktanugur3

Mavi Ekran Mavi ekran veriyor.

CPU-Z Açtığımda mavi ekran veriyor. Buraya minidump dosyasını bıraktım. Yardımcı olursanız sevinirim. Memory Managament hatası veriyor. https://www.mediafire.com/file/wqqhactmbpgu9ol/Yeni_klas%25C3%25B6r.rar/file
  4. haktanugur3

Işık yanıyor ama PC açılmıyor

Işık yanıyor ama PC açılmıyor. Fanlar dönüyor ön kasa ışığı var ama hdmı taktıpımda sinyal yok yazıyor.
  5. haktanugur3

PC arada sırada 15 FPS'e düşüyor

PC arada sırada 15 FPS'e düşüyor ve bu masaüstünde de oluyor ve sesde robotlaşıyor ama 3 saniye sonra geçiyor.
  6. haktanugur3

PC bir saniyeliğine donuyor.

PC bir saniyeliğine donuyor ve bu günde 1 defa oluyor ama ses filan bozuluyor, robotlaşıyor. FPS 10'a düşüyor. Nasıl düzeltebilirim?
  7. haktanugur3

Bilgisayarım alması gereken FPS'i almıyor.

Bilgisayarım alması gereken FPS'i almıyor. Bunu GTA V ve bir çok oyunda yaşadım daha düşük FPS veriyor. Bunun sebebi ne olabilir? Sistem: • İşlemci: Amd Ryzen 3 3100 • Anakart: Asus Prime B450M-A • Ekran Kartı: Asus Dual RX 5500XT 4 GB O.C. Edition • Bellek: G.Skill RipjawsV 8x2 GB 3600MHz...
  8. haktanugur3

MSI Afterburner hata veriyor.

MSI Afterburner hata veriyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
  9. haktanugur3

Oyunlarda bazı yerlerde drop yiyorum.

Oyunlarda bazı yerlerde drop yiyorum.
  10. haktanugur3

PC oyunda iken mavi ekran vermiyor ama oyunda değil iken mavi ekran veriyor.

PC oyunda iken mavi ekran vermiyor ama oyunda değil iken mavi ekran veriyor.
  11. haktanugur3

PC olması gerektiğinen aşırı düşük fps alıyor.

PC olması gerektiğinen aşırı düşük fps alıyor. hem de aşırı. GTA V'de 100 FPS alması gereken yerde 40 FPS alıyor. 16 GB ram 8GB olarak gözüküyor. 1607454505 Bilgisayarcıya PC'yi tamire gönderdim ve FPS'ler düştü ne yapabilirim? İşlemci filan hepsi aynı CPU-Z den baktım ama kat kat düşü fps alıyorum
  12. haktanugur3

PC'yi açtığımda internet yok.

PC'yi açtığımda internet yok ama sonra modeme ress atıyorum düzeliyor bunu nasıl düzeltebilirim.
  13. haktanugur3

Windows 10'a format atamıyorum.

Windows 10'a format atamıyorum. Sizce sistemde hangi parça sıkıntılı.
  14. haktanugur3

Sistemin değerlerinde sorun var mı?

Sistemim imzamda yazdığı gibi ve bu değerler ortaya çıkıyor sizce bir şey de sıkıntı var mı? 1604129966 Bu arada V-sync açık yoksa yırtılıyor.
  15. haktanugur3

Bu Kablo İyi miiiiiii?

https://www.hepsiburada.com/ugreen-cat6-ethernet-kablosu-2-m-p-HBV00000OTVKR
  16. haktanugur3

İnternet yok

Modeme ress atıyorum düzeliyor bunu nasıl düzeltebilirim.
Geri