Arama sonuçları: *

1. Crossita

Bilgisayar bir anda donuyor

Bilgisayar donuyor ve hiçbir şeye tepki vermiyor. Bunu bugün 3 kez yaşadım. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
  2. Crossita

Camtasia Studio 9 izleme ekranı kasıyor

Video editlemeye çalıştığım zaman izleme ekranında aşırı bir kasma oluyor. Çözümünü bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevineceğim.
  3. Crossita

ARK:Survival Evolved eksik indirme dosyası hatası

dostlar oyun 6.6 gblık bir şey indiriyor. indikten sonra da eksik indirme dosyası hatası veriyor. tekrar tekrar denememe rağmen düzelmedi. fotosunu buraya bırakıyorum. yardım ederseniz sevinirim.
  4. Crossita

(yardım)spotify indiremiyorum

dostlar bilgisayardan spotify ile akalaı her şeyi silmeme rağmen bu hatayı alıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Crossita

Çözüldü✓ localappdatadan discord silinmiyor

dostlar çalıştırdan %appdata% den discordu sildim fakat %localappdata% den silemiyorum. discord tamamen kapalı. görev yöneticisinden discord ile alakalı her şeyi kapattım. yardımcı olur musunuz?
  6. Crossita

Bilgisayarın ekranı karardı yardım

Dostlar bilgisayarım ile arkada şarkı dinleyerek oyun oynarken bi anda oyunun sesi takılmaya başladı ve ekran karardı. Fakat şarkı sesi kesilmedi hala dinleyebiliyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen sebebi, çözümü nedir?
  7. Crossita

Bilgisayar oyun oynarken gitti yardım

Dostlar bilgisayarın ekranı oyun oynarken gitti şu anda hiçbir şeye tepki vermiyor. Arkada Spotify açıktı müzik dinliyordum ama onun sesi kesilmedi hala geliyor şarkının sesi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Crossita

mikforonum çalışmıyor lütfen yardım edin

dostlar bugün harici ses kartı aldım. sabah çalışan mikrofon şimdi çalışmıyor. nolur yardım edin dostlar.
  9. Crossita

mikrofonum çalışmıyor

dostlar daha bu sabah çalışırken şimdi o kısımda yeşil şey yükselmiyor. bugün harici ses kartı aldım. yardımcı olursanız çok çok sevinirim 1602793023 ya yardım edin ya
  10. Crossita

Format atarken hata alıyorum

Dostlar bilgisayarımı sıfırlamak isterken "kişisel bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Crossita

f5 attıkça disk doluyor

dostlar nedenini çözümünü biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim.
  12. Crossita

disk kendi kendine doluyor

dostlar depolama diski kendi kendine doluyor. sebebini, çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  13. Crossita

Ekran kartı kullanımı %0

Dostlar görev yöneticisinden baktığımda ekran kartı kullanımı 0 işlemci kullanımı 100 gözüküyor. İşlemci şu an 60larda mesela ama ekran katı gene 0. Fotoğrafı buraya bırakamıyorum hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Crossita

Laptop görüntü gelmiyor.

Oyun oynarken bi anda PC kapandı ve tekrar açınca görüntü gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  15. Crossita

Laptop görüntü gelmiyor yardım.

Dostlar oyun oynarken PC bir anda kapandı ve açınca görüntü gelmiyor. Yardımcı olun lütfen.
  16. Crossita

ses ayarları açılmıyor

dostlar sağ tıklayıp ses ayarlarına bastığımda komut istemi açılıp kapanıyor ve hiçbir şey olmuyor. yardımcı olur muusnuz?
  17. Crossita

Bilgisayar oyun oynarken dondu

Bilgisayar oyun oynarken dondu ve tepki vermiyor. Yardımcı olur musunuz?
  18. Crossita

Çözüldü✓ youtube ses gelmiyor

youtubedan video izlemeye çalıştığımda ses gelmiyor ama onun dışında ses geliyor. Çözümü nedir bilen var mı?
  19. Crossita

bilgisayar kendi kendine oyunlar siliyor

bunun hakkında daha önce konu açmıştım. Virüs taraması da yaptım bir şey çıkmadı. Ve şunu fark ettim, oyunlar silinince boş yer açılmıyor.Son dediğimi yüksek ihtimalle silinmede önceki hafızayı yanlış hatırladığım için öyle diyorum ama. Yardımcı olabilecek var mı?
  20. Crossita

bilgisayarım kendi kendine oyunları siliyor

bilgisayar kendi kendine oyunları siliyor. neden?
Top Bottom