Arama sonuçları: *

1. Aligiray

Flash'tan virüs nasıl temizlenir

arkadaşlar usb belleğe virüs bulaştı fakat içinde silmemem gereken dosyalar var bunu bilgisayara virüs bulaştırmadan ve dosyaları silmeden nasıl temizlerim
  2. Aligiray

r5 2600/sapphire rx5700 xt

arkadaşlar bu ikili darboğaz yapar mı sapphire rx5700 xt ve ryzen 5 2600
  3. Aligiray

"cmos checksum error" nedir

arkadaşlar bilgisayarı açarken bu hatayı alıyorum ve aldıktan 5 saniye sonra kapanıyor ne yapmam gerek
  4. Aligiray

ekran kartından gelen ses

arkadaşlar ekran kartı fanları düşük devirde dönmeye başlayınca birer saniye aralıklarla hrr hrr gibi ses çıkartıyor afterburner dan deviri yükseltince ses gidiyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz ekran kartı gigabyte 1660 super 3 fanlı olan model
  5. Aligiray

%20-50 cpu kullanımı

arkadaşlar league of legends ve gta v'te cpu kullanımı %20--%50 arasına cıkıyor bundan önce böyle bir sorun yoktu sebebi nedir acaba ekran kartım gigabyte gtx 1660super gaming
  6. Aligiray

Cable not connect hatası

arkadaşlar cable not connect yazıyor monitör de goruntu gelmiyor bunun sebebi nedir veya nelerdir?
  7. Aligiray

2 PSU ile sistem çalıştırma

arkadaşlar normalde 650w psu kullanıyorum ama şu an garantide, onun yerine sisteme 2 tane 300w psu taksam çalıştırır mı ki
  8. Aligiray

işlemci yuvası hassas mıdır

arkadaslar işlemci pinleri gibi midir işlemci yuvası da yani kolay bir şekilde zarar görür mü
  9. Aligiray

Harddiski nasıl bağlarım

Arkadaşlar elimde 10 yıllık harddisk var içindekileri merak ettim ama anakartın uygun girişi yok bunu nasıl başlayabilirim bilgisayara
  10. Aligiray

Kiralık Power Supply

Arkadaşlar kendi psu'mu garantiye gönderdim de bilgisayarcılardan 2-3 haftalığına kiralayabilir miyim bilginiz var mı
  11. Aligiray

Macbook air ekran yanması

arkadaşlar macbook a format atmıştım sıkıntı çıkmamıştı ertesi gün açmak istediğimde gri ekranda kaldı 30 dakika falan bekledim klasör üstünde ünlem çıktı bekleye devam ettiğimde işletim sistemi olan high sirerrayı kurmak için benden wifi ye bağlanmamı istediği wifi bağlantısını gerçekletirdim...
  12. Aligiray

Çözüldü✓ RGB KUMANDASINDAKİ M/B SYNC NEDİR?

Arkadaşlar rgb kumandasının üzerinde m/b sync adlı bir tuş var bastığımda rgbleri kapatıyor tam olarak görevi nedir bilen varsa yazabilir mi
  13. Aligiray

Görev çubuğu çalışmıyor

Arkadaşlar pc yi açtım başlat ikonuna tıklıyorum fakat tepki vermiyor arama kutusu da öyle saat ve tarihte çalışmıyor yani anlayacağınız hiçbir şekilde tepki vermiyor yardım edebilirseniz sevinirim
  14. Aligiray

Sistem kaç tl eder

R5 3600 Gigabyte gtx 1660s Msi B450M A PRO MAX Adata xpg gammix 2*8 300mhz ram 480gb toshiba kioxia exceria sata ssd xigmatek poseidon kasa xigmatek psu 650w 80+ arkadaşlar bu sistemi kaç tl ye satarım yaklaşık 2-3 aylık
  15. Aligiray

FN tuşuna basmadan ses açma kapamayı kontrol edebilir miyim?

arkadaşlar spotify dan müzik değiştirme, ses kontrolü vs. işlemler için örnek; fn+f6 şeklinde kullanıyorum fn tuşunu kullanmadan sadece f tuşlarıyla kontrol edebilir miyim bilginiz var mı
  16. Aligiray

BU OYUNLARDA KAÇ FPS ALIRIM

GTA V VALORANT CS.GO LOL ROCKET LEAGUE R5 3600 (KULE TİPİ SOĞUTUCU İLE) B450M A PRO MAX 2*8 3000 MHZ XPG RAM GIGABYTE GTX 1660S
  17. Aligiray

BU KABLO NE İŞE YARARIYOR

arkadaşlar sanırım kablo kasadan çıktı ama emin değilim ne işe yaradığını bilen varsa bilgilendirebilir mi kasa xigmatek poseidon
  18. Aligiray

harddiski anakarta nasıl bağlarım

arkadaşlar bunu nasıl bağlayacağım aparatı falan var mı bunun bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
  19. Aligiray

r5 3600 90° normal midir

arkadaşlar ryzen5 3600 gtx 1660s msi b450m a pro max kullanıyorum bazı oyunlarda max 90-95° derece görüyor normal kullanımda ise 60-70° civarı yük altında ki sıcaklık normal midir sizce
  20. Aligiray

İşlemci fanı fan kontrolcüsüne takılır mı

arkadaşlar kule tipi fan aldım ama rgb sürekli yanıyor fan kontrolsücüne takarsam rgb kontrol edilebilir mi
Top Bottom