Arama sonuçları: *

1. YahyaKorkut

Pc açılıyor ama windows donuyor

Pc yi normal bi şekilde açıyorum ama açıldıktan bi süre sonra donuyor mouse oynuyor ama hiçbir işlem yapmıyor sadece tab tuşu ile zor bela işlem yapıyorum bu sorun ne acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  2. YahyaKorkut

Mavi Ekran Pc açılıyor ama sonradan donuyor acil yardım

Değerli forum sakinleri pc normal bi şekilde açılıyor ya bi süre sonra ya da kilidi açtıktan sonra mouse vs hareket ediyor ama hiçbir işlem yapmıyor sanki Windows arka planda gözüküyor gibi oluyor bunun sorunu ne acaba yardımcı olursanız sevinirim
  3. YahyaKorkut

yazıcı driveri indiriyorum ama kullanılmıyor

Windows 10 yazıcı driverini indiriyorum ama kullanılmıyor yardımcı olursanız sevinirim bu şekilde oluyor
  4. YahyaKorkut

Mavi Ekran pc sürekli mavi ekran vermeye başladı

genelde oyunu kapttıktan sonra oluyor yardımcı olabilir misiniz? minidump dosyası: https://drive.google.com/file/d/1WvxQf8waEe44lJwXEoOvc1Wm4XbyfQ7P/view?usp=sharing
  5. YahyaKorkut

Mavi Ekran pc durduk yere mavi ekran verdi

kendi kendine mavi ekran verdi yardımcı olursanız sevinirim https://drive.google.com/file/d/1WvxQf8waEe44lJwXEoOvc1Wm4XbyfQ7P/view?usp=sharing
  6. YahyaKorkut

Bilgisayarı yeni topladım açılmıyor

Bilgisayarı yeni topladım tuşa basınca ışıklar yanıyor klavye mouse falan da yanıyor ışıkları ama ekran gelmiyor sorun ne olabilir Not:ekran kartı takmadım Sistem ryzen 3 3100 gigabyte b450m s2h Fsp hydro k 500 Gametech x coler kasa Kule tipi soğutucu Sandisk 250 gb 3D m2 ssd
  7. YahyaKorkut

flası biçimlendirmeye çalıştığım zaman hata alıyorum

flaş ı biçimlendirirken bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  8. YahyaKorkut

Mavi Ekran windows 10 pro mavi ekran hatası

bilgisayar bir süre açık kaldıktan sonra bu hatayı veriyor çözümü nedir acaba
  9. YahyaKorkut

uygulama hata veriyor açılmıyor

uygulamayı açmak istediğimde bu hatayı alıyorum bunun için yardım edebilir misiniz
  10. YahyaKorkut

anakart ve işlemci yukseltmesi

sistem yukseltmesi yapmak ıstıyorum anakart ve işlemciyi değiştirmek istiyorum yeni alacağım anakart ve işlemci ne olmalı asus m5a78L-mlx3 anakart sapphire hd 7850 ekran kartı 12 gb ddr3 ram
  11. YahyaKorkut

PC kendiliğinden kapanıyor

Kullandığım PC Oyun oynarken ya da internette dolanırken kendi kendine kapanıyor ama indirmiş olduğum filmleri falan izlerken ve ya şarkı dinlerken kapanmıyor bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?
Top Bottom