Arama sonuçları: *

1. A

pc uzun süre kapalı kalması

arkadaşlar selamlar pc yi sınavdan dolayı 1 yıla yakın kaldırmayı düşünüyorum bir sorun vs olur mu
  2. A

pc uzun süre kullanılmazsa

arkadaşlar öncelikle selamlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır soruma gelecek olursak masaüstü bilgisayar var ve üni sınavından dolayı kaldırmak istiyorum yaklaşık 9 ay sınava kadar bunun pc ye bir zararı vs olur mu teşekkürler
  3. A

yeni pcye kurulum yapma

arkadaşlar öncelikle selamlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın yeni bir pc aldım ve bios güncellemesi yapmak için (internet kafede)anakartın son bios sürümünü yükledim ve flasha aktardım ve flashıda fat32 olarak biçimlendirdim şimdi windows 10 içinde bir flash hazırlayacağım...
  4. A

toplama pc yardım edebilir misiniz

pc yi ilk kurarken bios güncelleme, ram frekans yükseltme, uefi kurulumu ve normal kullanımda antivirüs kullanma dışında yapmam gereken bir şey varmı yada mutlaka olması gereken
  5. A

pc de yapılması gerekenler

arkadaşlar selamlar öncelikle ilk defa pc aldım pek bir bilgim yok şimdi videolardan gördüğüm kadarıyla yapılması gerekenler 1-bios güncelleme 2-ram frekansları 3-uefi windows kurmak bunun dışında yapılması gereken bir şey varmı ikinci sorumda pc de mutlaka yapılması gereken veya düzenli yapmam...
Geri