Arama sonuçları: *

1. Efesevgili

Bilgisayar donmaya başladı

Dün oyun oynarken sinirlenip klavyeye vurdum ve bilgisayr vurduğumdan beri kafayı yedi donmalar falan başladı nedenini bilen varmı
  2. Efesevgili

Uygulama Düzgün OLarak Başlatılamadı 0xc00007b hatası alıyorum

Pcnin psu sunu değiştirdim ve böyle bir hata alıyorum 2 gün önce bu sorun yoktu sizce neden Şimdi denedim sadece Riot oyunları açılmıyor
  3. Efesevgili

Bilgisayardan gelen garip ses

Güç kaynağından geliyor gibi cızırtı sesi geliyo rahat bi şekilde duyuyorum sizce nedeni nedir pc 2-3 yıllık toplama
  4. Efesevgili

Görev yöneticisinde cpu kullanımı

Görev yöneticisini açtığım an yüzde 40-60 arası oluyo ama açınca görev yöneticisini anında yüzde 8-6 lara düşüyo bunun sebebi nedir ve bunu farkettiğimde sadece google ve discord açıktı
  5. Efesevgili

Kulaklıktan kendi sesimi duyuyom

1 Aydır evde yokum ve pc mi eve gelen kuzenlerim kullanmış benden habersiz şaka gibi gözüm gibi baktığım pcnin içinden geçmişler şimdi kulaklıktan kendi sesimi duyuyorum napmam lazım video falan açınca hem kendi sesimi hemde videonun sesini duyuorum 1596114245 Not mikrofon kullanan uygulamalar...
  6. Efesevgili

PUBG oyundan atma hatası

Beyler pubg oynarken her maç sonu lobiye geçerken yükleme ekranında oyundan atıyo bazen atmıyo ama genelde atıyo Not= Oyundayken atmıyor
  7. Efesevgili

Lol oynarken takılma sorunu

Beyler lol oynarken fps kısıtlamayı kaldırınca oyun her adım attığımda takılıyo 240 yapıncada aynı 200 yapınca biraz azalıyo en son 144 e çektim çok nadir olsada yapıyo diğer oyunları oynarken bu olmuyo cs go pubg vb Sistem Ryzen 5 3600 RTX2060 16gb ram 1593613614 Monitör 165hz
  8. Efesevgili

Silinmeyen programlar

Bi program var denetim masasından kaldıramıyorum kırmızı bi hata veriyo Not- program virüs değil
  9. Efesevgili

Fotoğraftaki görünen olay sıkıntı yaparmı

Anakarta bağlanan bi kablo ekran kartına dayalı ve aşşağıya doğru eğik bi sıkıntı yaparmı
Top Bottom