Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Mavi Ekran Windows 10 Mavi ekran sorunu

Dostlar merhaba. Arkadaşımın bilgisayarı 2 gün önce sorunsuz sıkıntısız çalışıyorken bugün mavi ekran almış. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Minidump dosyasını paylaşıyorum. ırql not less or equal hatasi ile mavi ekran. https://disk.yandex.ru/d/QGamVzbWe-qFLw
  2. SemihÖzdoğdu

Windows 10 Yeni Kullanıcı Oturumu Açılmıyor

Dostlar yeni kullanıcı açıyorum ancak oturum aç seçeneğine tıkladığımda hiç bir şey olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  3. SemihÖzdoğdu

Usb İçindeki Dosyalar Gözükmüyor

Dostlar flaşı bilgisayara taktım ve o beyaz gözüken dosyalar normal sarı şekildeydi ancak içindeki fotoğraflar vs gözükmüyordu yani bomboşdu. Tara ve düzelt seçeneği geldi. Tıkladım ve verilerin olduğu dosyalar bu şekilde gözükmeye başladı. Bu dosyaların içindeki fotoğrafları vs kurtarmanın bir...
  4. SemihÖzdoğdu

İşlemciyi taktığımda bilgisayar açılmıyor

Dostlar işlemci soketindeki 4 5 pini yamultmuştum. Tamire götürdüm ve 10 dakika sürmedi adam yaptı verdi. Eve geldim bağlantıları kurdum düzgünce. İşlemciyi takıyorum bilgisayar 30 saniye içinde kapanıyor. Çıkarıyorum sorunsuz, kapanmadan çalışıyor. Sorun hala işlemci pinlerinde mi acaba ...
  5. SemihÖzdoğdu

H81H3-M7 UEFİ destekliyormu ?

Arkadaşlar soru başlıkta kart uefi destekliyormu ? Bios sürümünde eski yazıyor ancak biosa girdiğimde UEFİ şeklinde boot seçenekleri var.Orda ssd gözükmüyor veya flaş.
  6. SemihÖzdoğdu

Windows 10 Format Atmak

Arkadaşlar bilgisayarıma coin virüsü bulaşmıştı bir şekilde temizledim ancak windows update ve defenderle alakalı çok fazla sorun karşıma çıktı.Hiçbirini çözemedeğim için format atmaya karar verdim.Nasıl atılır bu format kökünden her şeyi nasıl başlatabilirim.Bu hatalar format atarsam gidermi ...
  7. SemihÖzdoğdu

R5 3600 Rtx 2070 Darboğaz Olurmu?

Arkadaşlar 1080 p de oynayacağım gta 5 rdr forza vs oyunlar oynayacağım,büyük bir dar boğaz olurmu? vega r5 3600 2080 le vs darboğaz olurmu?
  8. SemihÖzdoğdu

Bu Sistem Yayın Açarmı

i3 10100f gtx 1660 ti 16 gb ram gta v csgo gibi oyunların yayınını açarmı bu sistem arkadaşlar?Açarsa hangi ayarlarda kaç fps verir bilen varsa yazabilirmi?
  9. SemihÖzdoğdu

Ssd kablosu sıkıntısı

Hepinize merhabalar,crucial 240 gb bir ssdm var ve kontrol ettigimde sıcaklığının boşta bile 41 48 arasında olduğunu görüyorum.Gelen kablolara baktıgımda (bilgisayardan pek anlamıyorum) 5 girişli kablo var ve onun sıcaklığının çok fazla olduğunu gördüm.o kablo power supply içinden geçiyor.O...
  10. SemihÖzdoğdu

Ssd performans sorunu

Merhabalalar,forumda yeniyim öncelikle merhaba.Arkadaşlar 6 ay öncesine kadar bir ssd aldım ancak son zamanlarda nedense büyük bir performans kaybı yaşadığımı hissediyorum.Windows yaklaşık 20 25 saniyede açılıyor.Ssd saglık durumu ve yazma hızı bu şekilde zaten görseldede var.Şuan diskte 80 gb...
Top Bottom