Arama sonuçları: *

1. Lyndray

King3 legoo psu dan gelen anormal ses

Arkadaşım bu kasayı almıştı ilk 15 dakika sorunsuz çalıştı sonrasında böyle bir ses çıkmaya başladı. Kapatıp tekrar açtığında ses devam ediyor. Fana çarpan herhangi bisey yok. Sebebi ne olabilir?
  2. Lyndray

Yeni sistem görüntü gelmiyor

Merhaba yeni aldığım sistem az önce geldi. İşlemci olarak ryzen 5 3600 var be vots 60 70 dereceleri gördüğüm içim biosdan uv yapmak istedim. Voltaj olarak 1.2 verdim ve yeniden başlattığım zaman görüntü hiç gelmedi. Ne yapabilirim 1617019336 Sistem...
  3. Lyndray

Bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyor acil yardım

Öncelikle merhaba Bir süredir bilgisayarın egzoz fani bazen neredeyse 0 rpm hızında dönüp ses yapıyordu ve bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyordu. İlk başlarda anakartin sys fan kısmına bağlamıştım ancak sonradan onuda söküp sadece molex üzerinden çalıştırıyordum. Bugün sürekli yavaş döndüğü...
  4. Lyndray

Görüntü gidiyor ancak fanlar çalışmaya devam ediyor

Bir arkadaşımın sistemi: Ekran Kartı: Asus Dual rx580 Ssd : 480 gb adata Psu : Cougar cgr-st-500 Ram: 1x8 xpg 3000mhz Anakart: Asus prime a320m İşlemci Ryzen 5 1600 12nm Bazen oyunlarda ekran gidiyor ancak fanlar vs çalışmaya devam ediyor. Sistem yeniden başlatılmıyor elle kapatıp açmak...
  5. Lyndray

Bilgisayar donuyor restart atınca kurtarma seçeneği geliyor

Arkadaşlar merhaba sistemi 10 gün sorunsuz kullandım sonrasında kullanırken bilgisayar dondu ve restart attım açılırken windows ekranı gidip geliyordu ve tekrar restart attım bu sefer windows kurtarma ekranı geldi ve tekrar restart attım ve bilgisayar sorunsuz bir şekilde açıldı. 2 farklı hard...
  6. Lyndray

Görüntü gidip geliyor

Arkadaşlar merhaba sistemim Ekran kartı rtx 2070 Islemci ryzen 5 3500x Anakart msi b450m a pro max Psu 650w 80+ Sistemi alalı 2 hafta oldu herhangi bir sıkıntı yoktu ancak son 2 3 gündür oyun oynarken bazen bilgisayar donuyor ve hiçbirsey yapamıyorum restart atınca bilgisayar açılırken...
Top Bottom