Arama sonuçları: *

1. Badici Ahmet

Windows donuyor ve ram RGB leri çalışıyor

Oyunda alt tab yaptığımda veya oyunu kapattığımda Windows donuyor mecburen PSU dan kapatmam gerekiyor veya fişi çekmem gerekiyor kapandığında ise gene uzun bir süre ramin RGB leri yanıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? sistem: Sapphire rx 7700 xt nitro+ Ryzen 5500 MSİ 520M A Pro Corsair Vengeance...
  2. Badici Ahmet

Çözüldü✓ alturistic virüsünü silemiyorum

bilgisayarıma bir baktığımda bu program çıkıyor malwarebytes ile silemiyorum spyhunter 5 buluyor ancak aktivasyon kodu elime gelmiyor bunu nasıl silebilirim ?
  3. Badici Ahmet

Her oyunda fps Drop yiyorum

Sistem özelliklerim : GTX 1060 6 GB İntel İ5 7500 Asus b250 prime anakart Her girdiğim oyunda fps Drop yiyorum en son ryse son of Rome girdim 60 FPS den 50 fpsleri dolaşıyor sonra 40 fpslere iniyor bazen şak diye 30 fpsin altına düşüyor . Ram den dolayı sorun kaynaklanmıyor çünkü aynı...
  4. Badici Ahmet

Oyun oynarken devamli takilmalar oluyor

Arkadaslar sistemim : GTX 1060 6 gb intel i 5 7500 8gb ram ve asus prime 250m plus anakart var. oyun oynarken ilk 10 -30 dk sorunsuz oynarken devamli takliyor performans değerlerine baktığımda ise takılmalar CPU %100 gösterdiğinde oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  5. Badici Ahmet

bilgisayar Tamircilerin içindeki parçaları çalması

Arkadaşlar bilmiyorum böyle olaylar artık kaldımı sırf meraktan soruyorum bir de böyle bir olay yaşayan birine ne önerirsiniz ? Benim önerim PC toplanırken alınan yerde parçaların isimleri , resimleri, fiyatları yazar bir sıkıntı cıktığında faturayla birlikte o kağıtların kopyası verilebilir...
Top Bottom