Arama sonuçları: *

1. toros

Bilgisayarimdaki herseyi sildim nasil geri gelir

Laptopumda hem C hem D var C SSD oldugu icin yer dolmustu bende D ye aktarmak istedigim icin C deki usersi komple D ye kopyaladim ardindan C dekini sildim suan bilgisayardaki hersey silindi masaustu fotografi bile gitti Bu Bilgisayar kismina bile giremiyorum nasil geri getirebilirim yardimci...
  2. toros

Windows hazırlanıyor Bilgisayarınızı kapatmayın

Ekran kartı driverimi sileceğim için güvenli moda geç dedim yeniden başlat dedim 5 6 dakikadır Windows hazırlanıyor Bilgisayarınızı kapatmayın diyor. Neden
  3. toros

Da-2 Sistem GT630 driver kurulmuyor.

İyi günler şuan Da-2 sistemi kullanıyorum içinde RX5600XT yerine GT630 var. Neyse soracağım soru NVIDIA'nın sitesine girip gt630 windows10-64bit seçip yüklüyorum ama sistem uyuşmazlığı diyor bilgisi olan varsa yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler.
  4. toros

Da-2 sistem ekran kartı bios güncellemesi sonrası görüntü gelmiyor

Sabah sistem elime ulaştı sıkıntısız Windows kurulumu yaptım driver güncelledim hiçbir sıkıntı yoktu ondan sonra son olarak Abdullah abi'nin dediği ekran kartı bios güncellemelerini yaptıktan sonra sistem yeniden başlatıldı başladıktan sonra tekrar görüntü alamadım kasada her şey çalışıyor ama...
  5. toros

Da-2 sistem ekran gelmiyor format atabilme şansım var mı

Arkadaşlar Abdullah abinin dediği bios güncellemesini yaptıktan sonra PC tekrar açılmadı siyah ekranda kaldıktan sonra No Signal diyor nasıl format atabilirsim?
  6. toros

Da-2 sistem ekran gelmiyor

Abdullah abinin dediği ekran kartı bios güncellemelerini yaptım baktım hızlar değişmedi res attım PC ye şimdi de ekran gelmiyor. 1593092140 Arkadaşlar lütfen yardımcı olun
  7. toros

Abdullah abinin dediği hız arttırmayı yaptım ekran gelmiyorr

Yaptıktan sonra PC yeniden başladı sonra baktım hızlar aynı yeniden restart attım ekran gelmiyor. 1593091307 Arkadaşlar yardım edin lütfen
  8. toros

Asus RX 5600 XT TUF EVO Bios Güncellemesini yaptım ama hızlar aynı

Arkadaşlar sistem elime sabah ulaştı abdullah abi'nin dediğini yaptım ama hızlarda bir değişiklik olmadı yardımcı olur musunuz? 1593089710 Yardımcı olabilecek yok mu
  9. toros

Error: BİOS/LEGACY BOOT OF UEFİ-ONLY MEDİA

1 2 hafta önce flasha rufustan Windows yüklemiştim şimdi sistemim geldi böyle bir hata alıyorum. https://hizliresim.com/dH4mgE
Top Bottom