Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

MSI AfterBurner OSD gözükmüyor.

CS2 de desteklemediğini biliyorum lakin EA FC25 oyununda da aynı şekilde gözükmüyor. Bütün ayarları olması gerektiği gibi yaptım ve Lethal Company oyununda sorunsuz bir şekilde gözüküyor. EA FC25'de kullanmama gerekiyor RivaTurner'ı.
  2. Bukr3j

Hiçbir oyunu açamıyorum.

Ryzen 5 5500 2x8GB ram RX 6600 RDR 2'yi siyah ekranda kalıyor ve alt tab'a atıyor, aktif olarak kullandığım tarayıcı sayfası çöküyor. Valorant'da "Out of video memory" hatası alıyorum.
  3. Bukr3j

Excalibur G870 wifi/Ethernet 130ms

Kuzenime ne kadar da Excalibur alma pişman olursum desemde aldı. Aldığından beri yüksek pingden şikayetçi. Telefonundan hız testi yaptığında 10-20ms alırken Wifi/Ethernet de laptop üzerinden speedtestlerinde sürekli en yakın sunucu ABD New York ve Kansas eyaletlerine atıyor ve ping minimum 130ms...
  4. Bukr3j

Mavi Ekran PC Çöktü, Mavi Ekran -> Kurtarma Modu Döngüsünde

Arkada oyun açıkken Steam den bir spam mesaj geldi, normal bir spam uzun falan değil. Ardından bilgisayar çöktü ve kurtarma modu atıyor. Devam ediyorum mavi ekrana atıyor.
  5. Bukr3j

Kasa çalışıyor ama görüntü vermiyor.

Bilgisayarımın fanlarını ve kasayı temizledim ve sistemi geri topladım. Kasaya güç geliyor ama görüntü vermiyor.
  6. Bukr3j

Acer Nitro 5 serisi kronik sorunlu mu?

Burada, DA Forum da, birisi bir konuma kronik sorunlu demişti. Acer Nitro 5 kronik sorunlu mu?
  7. Bukr3j

Windows Teslim En İyileştirme nasıl kapatılır?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/teslim-en-iyilestirme-nasil-kapatilir.801525/#:~:text=Ba%C5%9Flat%20%3E%20Ayarlar%20%3E%20G%C3%BCncelle%C5%9Ftirme%20ve%20G%C3%BCvenlik%20%3E%20Teslim%20iyile%C5%9Ftirme%20sayfas%C4%B1n%C4%B1%20a%C3%A7%C4%B1n.%0ADi%C4%9Fer%20bilgisayarlardan%20indirmelere%20i...
  8. Bukr3j

Epic Games Launcher var ama yok???

Epic Games F diskime kuruluydu ve o diski sattım. Epic Games bilgisayarda var gözüküyor ama yok, installer ile tekrardan yüklemeye çalıştığımda "Geçersiz Sürücü F:\" diye uyarı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  9. Bukr3j

CS:GO da istemci var değerim 10ms ve yukarılarına çıkıyor.

Ayarlarım genel olarak en düşükte, sadece gölge ve efektler ortada. 2x8 XPG Gammid D30 3000MHz, R5 2600 GTX970 4GB ekran kartım var. Bu "var" değerinin artışı neden kaynaklı olabilir?
  10. Bukr3j

Çözüldü✓ 2. Diskin gözükmüyor

Sistemimde 240GB Sandisk SSD ve 1TB Seagate Barracuda HDD var. Bilgisayar yönetiminde HDD yi algılıyor ama Bu Bilgisayar bölümünde gözükmüyor. Bilgisayarı daha yeni kurdum.
Top Bottom