Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Valorant oynarken ekran dondu ve yeniden başlatıldı

Dün Valorant oynuyordum yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum bilgisayarımı ilk defa başıma geldi. Ekran dondu ve ses gelmeye başladı 3 4 saniye bu şekilde devam etti daha sonra bilgisayar kendini tekrar başlattı. Tekrar oyuna girdim biraz oynadım herhangi bir sıkıntı olmadı. Neden kaynaklı olmuş...
  2. Xpertronic

Biosdan anlayan biri yardımcı olabilir mi ?

Bios güncelledim ayarlarım gitti hava soğutma kullandigim için işlemci fan error hatası alıyorum 1 tane ayardan bunu kapatabiliyorduk o neydi yardımcı olurmusunuz. 2. Konu açtım ama bios ekranında kaldigim ve konu yükseltmem olmadığı için kusura bakmayın
  3. Xpertronic

Format sonrasi hangi driverlar kurulmalı ?

Chipset kurdum ve ekran kartı driver kurdum başka kurmam gereken herhangi bir driver var mı dostlar ?
  4. Xpertronic

Format attıktan sonra bios sıfırlanır mı ?

bios sürümüm sıfırlanır mı birde tüm driverları tekrardan yüklemem gerekiyor değil mi ?
  5. Xpertronic

PC ile alakalı problem hakkında

arkadaşlar az önce bilgisayarı açtım bir sanki sıkıntı hissettim her şey yavaş hareket ediyordu görev yöneticisinden baktım işlemci hızı aşırı düşüktü oyuna girdim kasıyordu fena derecede restart attım şimdi sıkıntı yok bu problem neyden kaynaklı olabilir? 1600192263 up
  6. Xpertronic

Ekran Donması Hakkında.

Arkadaşlar örneğin sürekli değil de nadiren ekran birden donuyor pc yi kapatmak zorunda kalıyorum ssd ile alakalı bir durum olabilir mi kronik sorunlu diye biliyorum ?
  7. Xpertronic

T6 takarken islemci pinlerinin 1 tanesini yamdum galiba

Bu konuyla alakalı ne yapabilirim işlemci çöp mü oldu ?
  8. Xpertronic

T6 taktım görüntü gelmiyor ?

Arkadaşlar yaktım su an da görüntü gelmiyor neden ?
  9. Xpertronic

Format atınca bios ayarları gider mi ?

format atacağım bios ayarlarım gidiyor mu acaba ?
  10. Xpertronic

fps düşmesi yaşamaya başladım

Arkadaşlar gta da 60 fps falan alıyorum normalde 100+ idi ve valorant'da yine fps düşük 150 200 arası daha fazla oluyordu bu neyden kaynaklı olabilir ekran kartı 20,4,2 onaylı olan kurulu ve bu sorunu yeni yapmaya başladı
  11. Xpertronic

Freesync vs ELMB Hangisini Kullanmalıyım ?

Arkadaşlar pupg lol bannelord valorant cs go gibi oyunlar oynuyorum freesync mi açmak iyi olur elmb özelliğimi iyi olur hangisinden daha iyi performans alırım hangisini kullanmalıyım ?
  12. Xpertronic

FreeSync açıkken hz de düşüş yaşanır mı ?

Arkadaşlar freesync aktif ettim de 144 hz 1 ms monitör kullanıyorum bu aldığım 144 hz düşürür mü freesync açık olması veya etkisi olur mu buna tam bilmiyorum freesycn açık olması iyi midir? ?
  13. Xpertronic

Kasa Kapalı İken RGB Işık Yanması Hakkında

arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum kapanıyor sonra fare ve klavyeye dokunduğumda rgb ışığı yanıyor ama pc kapalı neden böyle yapıyor bu şekilde sıkıntı çıkarır mı pc kapanmamış mı oluyor var mı bilgisi olan fişini çekmesem böyle dursa problem olur mu ?
  14. Xpertronic

Ekran Kartımın Driverının Güncel Olduğunu Nereden Öğrenirim.

ekran kartım ve chipset driverların güncel olduğunu nereden öğrenirim ?
  15. Xpertronic

driver güncel olup olmadığı hakkında

arkadaşlar yeni sistem aldım da driver yükledim ama chipset audio ve ekran kartı driverları kurdum ama bunların güncel olup olmadığını kurulup kurulmadığını net nereden öğrenirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  16. Xpertronic

Da2 sistem boot menü

Arkadaşlar bios del ile açılıyor windows yüklemek için flashtan başlatmamız lazım ya da2 sistem de boot menü hangi tuş ?
  17. Xpertronic

Format Atma

arkadaşlar bu format atmayı win 10 kurulumu için hazırlanan bellek ile mi atıyorum ve nerden atacağım bilgi verir misiz yada ayrıntılı güzel anlatılan bir video varmı link atar mısınız ?
Top Bottom