Arama sonuçları: *

1. keroc47

Sistemimde Darboğaz mı Oluyor?

Arkadaşlar gpu kullanımı her oyunda %80 civarlarında %99 nadir görüyorum. Cpu kullanımı ise en fazla %20 oluyor. Gta da en fazla %35 gördüm. Gpu kullanımı ise %80 civarlarında %95 üstüne hiç çıkmıyor. Gta 5 grafik ayarları 1080p en yüksek grafikler vsync açık, Fxaa 4x mxaa 2x Sistem imzada
  2. keroc47

Mavi Ekran Yedim Minidump Dosyalarıma Bakarmısınız?

Arkadaşlar sabah critical process died hatasını aldım ve mavi ekran yedim minidump dosyalarıma bakarmısınız https://1drv.ms/u/s!AuwwE0ZL2NpwjwvqJ2J2HRsVn_UK?e=7cGqlP
  3. keroc47

Bios Ekranı Gelmeme Sorunu

arkadaşlar bilgisayarı açtığımda asus yazısı ekrana gelmeden F2 tuşuna basınca biosa giriyor fakat görüntü gelmiyor. Asus yazı geldiğinde F2 tuşuna bastığımda bios ekranı geliyor. Bu olay bilgisayarı ilk topladığım günden beri var. Bios güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp...
  4. keroc47

Siyah ekran hatası

Arkadaşlar bu hatayı ilk bilgisayarı topladıktan 2 hafta sonra olmaya başladı. Format attım ve düzelmişti ama dün yine olmaya başladı. Bilgisayarı açıyorum ve siyah ekran geliyor. Ekran yanıp sönmeye başlıyor ve hiç bir şeye basamıyorum. Sonra reset atıyorum ve bir windows hizmetine...
  5. keroc47

Bilgisayar Kapanmıyor

Arkadaşlar bugün the long dark oynarken bilgisayar birden dondu reset attı düzelmedi bende sinirlenip fişi çektim. Bilgisayarı tekrar açtım oynamaya devam ettim fakat kapat tuşuna bastığımda bilgisayar kapandı fakat kasa hala çalışıyordu 5 dk bekledikten sonra yine sinirlenip fiş den çektim ve...
  6. keroc47

Logitech G432 Sürücü Hatası Sorunu

Arkadaşlar kulaklığı alalı 1 sene olmadı aldıktan 2 3 ay sonra sürücü hatası sorunu yapmaya başladı. G hub da ismi silinik görünüyor cihazlarda ise sürücü hatası yazıyor. G hub da silinik olduğu için 7.1 özelliğinide bazen kullanamıyorum. Bazen ise çalışıyor garip bir şekilde. Bu sorun neyden...
  7. keroc47

Çözüldü✓ Bilgisayarımı Ellemediğimde Görüntü Kesiliyor

Arkadaşlar bilgisayarımı 5 10 dakika ellemediğimde mnitörde sinyal yok yazısı geliyor ve mouse un ışığı sönüyor mouse oynattığımda görüntü tekrar geliyor. Oyun yüklerken bu olay oluyor ve bende ellemeyince bilgisayar kendini uyku moduna alıyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
  8. keroc47

Çözüldü✓ Anakart bios güncelledim anakartta sarı ışık yanıyor ve monitöre görüntü gelmiyor

Arkadaşlar konu başliktadır. Anakart:Asus rog strix b450 f gaming
  9. keroc47

2 tane mavi ekran hatası aldım yardım

arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda ilk önce bu hatayla ondan sonra 5 1 dakika sonra Dpc Watchdog Violation diye bir hata aldım neden mavi ekran hatası almış olabilirim
  10. keroc47

Bilgisayar kendini kapatıp açtı

Arkadaşlar bilgisayar kendini kapatıp açtı ve amd bildirim gönderdi.Neyden kaynaklanmış olabilir.
  11. keroc47

Oyun Donuyor Görüntü Gİdip Geliyor Ardından AMD Report Çıkıyor

Arkadaşlar 2 gündür başlıktaki sorunu yaşıyorum. Ekran kartım: Msi rx5700xt mech oc
  12. keroc47

Aİ SUİTE 3 Power Saving Modu Aktif Değil?

Arkadaşlar konu başlıktadır
  13. keroc47

Format Atınca Overclock silinir mi?

Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda siyah ekran geliyor ve yeniden başlatınca windows hizmetine bağlanılamadı diyor internette çözüm bulamadığım için format atmaya karar verdim ama bilgisayarda overclock var ve gidiyormu diye merak ediyorum.
  14. keroc47

Bilgisayar açılınca siyah ekran yanıp sönüyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açınca windowsa girdikten sonra siyah ekran geliyor ve yanıp sönüyor sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir
Top Bottom