Arama sonuçları: *

1. V

ALDIĞIM ÜRÜN BOZUK ÇIKTI

2.el aldığım ürün bozuk çıktı letgodan almıstım anakart ve islemci denemeden adam tekrar almıyor. onu almak zorunda mı
  2. V

Çözüldü✓ 2.el ürün sattım sorun çıktı

2.el anakart ve işlemci sattım satarken sorunsuz çalışıyordu 120tl ye satıldı eski tip birşeydi para ihtiyacım olduğu için sattım alan arkadaş çalışmadığını söyledi(denemeden aldı). onu geri almak zorunda mıyım bende engelledim onu wpdan
  3. V

kasamın ses giriş jakları !

kasamı bilgisayarcıya toplatmıştım oda arkaya vermiş mikrofon ile kulaklık jakını onu nasıl ön tarafa alabilirim kulak içi kulaklık jakını takmam gerekiyor(bilgisayar toplamayı öğrendim) arkaya dolanmıyor. bilgisi olan varsa yazsın lütfen. Teşekkürler
  4. V

FİVEM DUSUK FPS SORUNU

Merhaba öncelikle elimde sistem var flvem oynamak istiyorum ancak cok düşük fps veriyor mesela normal gta 5 de high ayarlarda fln 1080p de 60 fps alırken fivem da 10-20-30 fln alıyorum oynanmayacak şekilde droplar vs sunucu da çok kapabalık ya da modlu araç pek yok neden oluyor acaba bilgisi...
  5. V

SSD Mİ YOKSA RAM Mİ ALMALIYIM

8 GB TEK RAM VAR KASANIN İÇİNDE 2133 MHZ CL15 8 GB RAM ALIP 16 GB'A MI YÜKSELTMELİYİM YOKSA 120GB SSD ALIP SİSTEMİ ONA MI KURMALIYIM ? NOT : 500GB 7200RPM HDD VAR SİSTEMDE SADECE.
  6. V

SİSTEM İÇİN TAVSİYE öneri

merhaba arkadaşlar elimde bir sistem var şu şekilde i3 6100 3.7ghz işlemci h110m-s2v anakart 8gb ram 2133mhz cl15 (tek)ram gtx 750ti 2gb oc msi 500gb hard disk 7200rpm sistemde oyun oynuyorum vs sizce ram mi almalıyım yoksa onun yerine 120gb ssd mi rami alıp 12gb ram yapabilirim cl 15 değerine...
  7. V

Windows çökme sorunu

laptopumun modeli budur Casper Nirvana CN.HBB800A teknik özelliklerini fabrika çıkışına göre değiştirdim; ram- 4gb ekran kartı dahili 1.5gb gözüküyor işlemci : intel celeron b800 1.5ghz 2 çekirdek hdd: James Donkey 120 gb ssd laptopun sorunu şu ki windows 7 32 bit-64 bit fark etmez tertemiz...
Geri