Arama sonuçları: *

1. Monaarch

Bilgisayar Açılırken Kapanıyor Sonra Tekrar Açılıyor Bios Sıfırlanıyor

Arkadaşlar 2-3 aylık yeni bir sistem i310100f, gtx 1650, h510m a pro anakart, zalman kasa - psu Açma tuşuna bastığımda açılırken 3-4 saniye sonra tak diye elektrik gitmiş gibi kapanıyor 2 saniye sonra kendisi tekrar açılıyor açılırken bios sıfırlandığına dair uyarı veriyor bilgisayar açılınca...
  2. Monaarch

300 Joule Akım Korumalı Priz Bilgisayar İçin Yeterli midir?

https://www.itopya.com/s-link-spg3-j-5-15m-306joule-5li-akim-kor-siyah-priz_u4551 Bu priz nasıldır arkadaşlar 300 joule değeri varmış bu ne kadar bi koruma sağlar acaba 900 joule civarı iyidir diyorlar 300 iş görmezmi acaba bilgisayarı korumaya yeter mi
  3. Monaarch

İnca IUWA 300n Wifi Adaptör Takma Sesi Geliyor Işık Yanmıyor

Dün gece pc yi kapattım sabah açtığımda adaptörün ışığı yanmıyordu arkadaşlar driver vs yükledim defalarca taktım çıkardım hatta format bile attım ama düzelmedi. Usb yi takınca takma sesi geliyor ama ışık yanmıyor. Ses geldiğine göre görüyor cihazı ama niye çalışmıyor acaba durduk yere bozulma...
  4. Monaarch

Kulaklığı Bilgisayardan Çıkarmadan Hoparlöre Geçmem Mümkün mü?

Arkadaşlar kulaklığı çok sık söküp takıyorum eski bilgisayarımda jak bozulduydu hatta bu kulaklığı hiç çıkarmadan hoparlore geçiş yapmam mümkün mü acaba yani yazılımsal olarak bilgisayar üzerinden kulaklık veya hoparlör arasında geçiş yapayım istiyorum sök tak uğraşmak istemiyorum
  5. Monaarch

Bilgisayar Uyku Modundan Uyanmıyor

Gamegaraj 3APU sistemim var arkadaşlar anakart biostar a320mh bilgisayarı uyku modun dan uyandırmak istediğimde kasa çalışmaya başlıyor ama ekrana görüntü gelmiyor monitörün ışığı yanıp sönmeye devam ediyor. Reset atınca düzeliyor bunu düzeltmenin bi yolu varmı acaba
  6. Monaarch

Kısa Süreli Monitörden Görüntü Gitmesi

Arkadaşlar R3 2200G işlemcim var sistemimde monitörümde yeni 1-2 gündür videodaki hatayı alıyorum. Oyunlara girdikten 2-3 sn sonra görüntü gidiyor sanki monitörün kapatma tuşuna basılmış gibi ama arkada oyun sesleri gelmeye devam ediyor oyun çalışıyor yani esc basınca sesler kesiliyor menü...
Top Bottom