Arama sonuçları: *

1. UzunKing

(ACİL) PC ye ice tea döküldü bir şey olur mu?

Su bardağında ice tea vardı elim çarptı döküldü hepsi bilgisayara dökülmedi de, bilgisayar döküldü biraz. Bilgisayarı kapattım çok güzelce silmeye çalıştım kasanın içini açtım açık olan, dökülebilecek olan kısımları sildim. Şu an pc nin değerlerinde bir şey yok hızlı fan sesi ya da açılmama gibi...
  2. UzunKing

Oyun oynarken pc çok ses çıkartıyor napabilirim?

Gears 5 falan oynarken pc çok olmasa da yüksek sesle çalışıyor baktığım zaman işlemci kullanımı %100 ekran kartı bazen %80 bazen %24 gördüğüm falan oluyordu. Sizce işlemci ısındığından dolayı fan hızlı çalışıyor olabilir mi? Oyunu orta grafiklerde oynuyorum bir de. 1660s ve i5 9400f e sahibim.
  3. UzunKing

YARDIM! Bilgisayarı açar açmaz dll hatası çıkıyor

Bilgisayar benim değil bi tanıdığımın. Bilgisayarı açtığı zaman karşına bu hata çıkıyor çözümü var mıdır?
  4. UzunKing

Minidump ıma bakar mısınız?

Twitchte yayın izliyordum, birden siyah ekran verdi sonra mavi ekran gelip restart attı. https://disk.yandex.com.tr/d/a8uYG42hRi-Vbw
  5. UzunKing

Minidump dosyama bakar mısınız?

Daha demin R6S e play dedim ama sonra mavi ekran yedim. https://disk.yandex.com.tr/d/vkUcNitoV0z-zw
  6. UzunKing

Bilgisayar kapanınca bazı parçalar çalışmaya devam ediyor.

Herkeste olan bir şey bu, arkadaşımda oluyormuş o da sordu pc 3 gündür çalışıyormuş bende ona bilgisayarın hızlı açılsın diye işlemcin hep açıktır biostan kapatabiliyorsun onu dedim. Yanlış mı dedim söylerseniz iyi olur. Ve bu performans düşürür mü?
  7. UzunKing

Anakartımda m.2 girişi yok. dönüştürücü kullanırsam sorun çıkar mı?

M.2 SSD takmak istiyorum ama M.2 girişi yok. Dönüştürücü kullanırsam sorun çıkar mı?
  8. UzunKing

Görev çubuğundaki windows ınk ı nasıl kaldırabilirim?

Konuyu nereye açsam bilemedim kusura bakmayın o yüzden. Dün görev çubuğunda windows ınk diye bir şey geldi ve kaldıramıyorum, orda durmasıını istemiyorum nasıl kaldırabilirim?
  9. UzunKing

Zoomdayken elektrik gitti bir sey olmus mudur pc ye

Arkadaşlar dersteydim sonra elektrik gitti. Pc ye bir şey olmuş mudur
  10. UzunKing

RAM'i çıkartıp geri taktım, sistem açılmaz ve çok ses çıkarır hale geldi

Ram in modeline bakmak için ram i çıkardım. Sonra geri taktım ama bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor ve kasadan çok ses çıkıyor.
  11. UzunKing

Bilgisayarı açtığımda ekrana American Megatrends geldi sonra bios a girdi ama neden?

Bilgisayarı açtım karşıma American Megatrends diye bir şey çıktı sonra F1 e bastım bios a attı sizce neden ve bu American Megatrends nedir?
  12. UzunKing

coil whone ne oluyor?

ekran kartı araştırırken yorumlarda gördüm coil whone çıkıyor diye bu noluyor?
  13. UzunKing

Bilgisayarı kapat dememe rağmen bilgisayar baştan açılıyor

Sol altta windows tuşundan bilgisayarı kapat yapıyorum ama bazen tekrar açılıyor napmam lazım.
  14. UzunKing

Neden herkeste da 2 sorunları çok oluyor?

Neden herkeste da 2 sorunları çok oluyor?
Geri