Arama sonuçları: *

1. Unbelievablev2

Çözüldü✓ Görev Yöneticisindeki Bilinmeyen Uygulamalar

Başlangıç uygulamalarında bu ikisini gördüm ne olduklarını bulamadım. Nasıl öğrenebilirim? Ayrı bir virüs programım yok, windows defender ile quick scan yaptım sadece. "Fad4f2d0-bb05-4ce8-9460-3c7eb7406ae1"
  2. Unbelievablev2

2. monitörü takınca ikisi de kapandı

Elimde 1080p 144hz monitörüm vardı, 4k 60hz monitörü 2. ekran yaptım bugün. bir saat falan normal çalışıyordu sonra bir anda ikisi de kapandı. Bir türlü açamadım, bari pcye res atayım dedim pcnin kapatma tuşu da işe yaramadı en son psudan kapattım. İkisini de çıkarıp taktım ne olur ne olmaz diye...
  3. Unbelievablev2

Oyun oynarken pc bir anda restartlandı

Forza Horizon 5 oynuyordum arkada opera gxte 1 tane twitch yayını açıktı sadece. Bir anda restartlandı bilgisayar. Bilgisayar yeni, ilk defa oldu bu olay. Ne yapmalıyım?
  4. Unbelievablev2

Valorant Düşük CPU GPU kullanımı

Benim sistem ile aynı bileşenlere sahip fakat benim valoda cpu %20-30 , gpu %30-40 aralarında gidiyor ve fps 100-150 oluyor yani çokça donma yaşıyorum. Fps sabitleme falan açık değil. Oyun içi ayarları değiştirdim hep ama fark etmedi. Sadece valorantta oluyor bu. Ne yapmalıyım?
  5. Unbelievablev2

Biosta ram düşük görünüyor

docp falan denedim hiçbir şekilde yükseltemedim ne yapmam lazım?
  6. Unbelievablev2

AMD Chipset hata veriyor

Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım. Valoda fps almam gerekenden daha düşük bunun çözümünü ararken bu sorunla karşılaştım. Ne yapmam lazım? 3070+5600x var. Windows10 her şey güncel, Nvidia güncel.
  7. Unbelievablev2

3070+5600x yeni pc kasma sorunu

Bilgisayarı yeni aldım. Valoda 100-200 fps arası alıyorum testlerde ve arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla 300+ alıyorlar. Nvidia driver güncel. Win10 son sürüm. Başka ne yapmam lazım?
  8. Unbelievablev2

Voicemeeter kulaklık ses gelmiyor

Voicemeeter banana kurdum , bilgisayara res de attım. Videolardan da yaptım bir şeyler ama voicemeeter üzerinde ses kulaklığa geliyor gibi gözüküyor ama gelmiyor bana. Yardım ederseniz sevinirim ya da hazır ayar gibi bir şeyler varsa da olur.
Geri