Arama sonuçları: *

1. leroxy

Radeon Yazılımında 3.6GHz gözükürken Afterburner'da 3.9GHz gözüküyor.

İşlemcimi 3.9GHz'e basit bir şekilde sabitledim ancak radeon software üzerinden oyundayken işlemcimin 3.4 hatta 2.9GHz'e düştüğünü görüyorum. Bu normal midir? Sebebini bilmiyorum. Radeon sürümü: 21.4.1
  2. leroxy

ASUS'un Coil Whine Sorununa Cevabı

Coil Whine ve bazı sürücülerde 1-2 saat sonra otomatik fan ayarında fanların gereksiz yere 2500RPM'e çıkması gerekçesiyle onarım talebi oluşturdum. Az önce telefonda görüştüm ve Dedikleri şu: Coil Whine normaldir. Tüm AMD sürücülerde Fanların oyunda 1-2 saat geçtikten sonra otomatik 2500RPM'de...
  3. leroxy

Oyunlarda Aşırı FPS Düşüşü

20.11.2'ye güncellemiştim. Sonra oyunda optimizasyon sorunu çıkmıştı 59 Derecede fanlar 2100RPM'de dönüyordu. Sonra onu silip eskisi gibi 20.9.1'e döndüm. Şimdilik onun gibi ciddi bir sorun yok ama CS:GO Üzerinde 200-300 olarak gezinen fps değerim 100-200'lere kadar geriledi. Bildiğim tüm...
  4. leroxy

Kasa Ara Gaz Veriyor

Nedense kasanın içerisindeki artık hangi fan veya fanlar bilmiyorum ama mesela foruma 4-5 kez reload atıyorum fanların ses tonu değişiyor. mesela yapmadan önce vııııııııııııııı ise yaptıktan sonra vıiiiiiiiiiiiiiiiiii oluyor. harbiden neden böyle oluyor.
  5. leroxy

BIOS'ta mouse çok yavaş hareket ediyor.

Ya niyeyse bilgisayarı aldığımdan beri bios ekranında mouse çok yavaş ilerliyor. sizce neden böyle ?
  6. leroxy

Güncelleme Sonrası FreeSync Sorunu

Among us'ta bile görüntü aşırı derecede yırtılıyor ve çok göze batıyor. bu genellikle 20.9.1'den 20.9.2'ye geçince olmaya başladı. sizce sorun driverda mı ?
  7. leroxy

Sistemden bir cızırtı geliyor

Bak şu an gelmiyor. Ama valorant'a girdiğimde hafiften bi cızırtı sesi gelmeye başlıyor. Niye böyle aga ya ? Çıktım şimdi ses de kesildi.
  8. leroxy

Valorant Kapattım Pc'den ses gelmeye başladı.

Aga valorant oynuyordum kapattım chrome'a girdim pcden sanki bi fan biyere sürtermişcesine ses gelmeye başladı ama çok da yoğun değil. 7 saattir açık pc bi aç kapa yapıcam az da dinlensin.
  9. leroxy

Kimdi O UEFI Belleğiyle BIOS Güncelleyebilirsin Diyen ?

birisi demişti uefi bellek ile bios güncellersin diye. al böyle oldu. windows kurulumu yapamıyorum. ne yapacağım şimdi ?
  10. leroxy

BİOS'a Girerken Bir Yazı Çıkıyor.

Bios'a girerken American Magebilmemne diye yazı çıkıyor. No keyboard diyor ama klavye desen takılı mouse desen takılı. monitör zaten bağlı. ee ?
Top Bottom