Arama sonuçları: *

1. U

Siyah ekranda kalma sorunu

Bilgisayar açıkken yeniden başlatmaya basıyorum kapanıyor ancak yeniden başlarken siyah ekranda kalıyor. Bu durumda kasadaki restart tuşundan açıyorum ama bazen restart tuşundan yeniden başlatınca bile siyah ekranda kalıyor birkaç denemeden sonra açılıyor bazen tek seferde açılıyor bu durum...
  2. U

RX 580 Siyah erkan sorunu

arkadaşlar gigabyte rx 580 4 gb ekran kartım vardı gece yatmadan valorant oynadım kapattım pc yi. Sabah kartı kuzenime gönderdim onun sisteminde ekrana görüntü gelmedi. Başka pc ye takmış gene gelmemiş. Gece çalışan kart sabah niye görüntü vermez ki? Bu sorunu yaşayan oldu mu çözümü nedir?
  3. U

Monitör görüntü kayması

Arkadaşlar 1024x768 e 75 hz yapınca ekran sağa doğru küçülüyor. Sola taraf simsiyah nasıl çözeceğim ben bunu ekran kartı rx580
  4. U

RAM uyumsuzluk

Arkadaşlar Merhaba. Benim gigabyte b450m s2h anakartım ryzen 5 1600 af ilemim fakat corsair cmk8gx4m1d3000c16 ram çalışmadı. Klavye ışığı yanmıyor hatta sistem görüntü vermiyor. ekran kartı test edildi çalışıyor kablolarda sıkıntı yok. çok büyük ihtimal ram gibi. Yardımcı olur musunuz ram neden...
  5. U

İşlemci ve görüntü sorunu

Arkadaşlar bilgisayarın güç tuşuna basınca bilgisayar daha açılmadan işlemci çok ısınıyor ve Ekrana görüntü gelmiyor yardım edin lütfen
  6. U

Klavye ışığı ve görüntü sorunu

Arkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart Ryzen 5 1600 Af 12 nm işlemci Corsair Cmk8gx4m1d3000c16 ram Gigabyte rx 580 4 GB ekran kartı Rampage 600W güç kaynağı var Ama görüntü gelmiyor klavye ışığı yanmıyor Ram yüzünden mi kaynaklanıyor?
  7. U

Ram Uyumsuzluk

Arkadaşlar Gigbayte b450m s2h rev1.0 anakartım ve amd ryzen 5 1600 AF 12 nm işlemcim var fakat corsair vengenace CMK8GX4M1D3000C16 RAM uyum sağlamıyor. Neden böyle ve Bana yeni bir 8 gb 3000 mhz ram önerir misiniz bu sisteme
  8. U

1600 AF görüntü alamıyorum

Arkadaşlar yeni PC topladım ama görüntü yok bios ekranı bile gelmiyor parçalar şunlar; - Gigabyte b450m s2h - Ryzen 5 1600 AF - Gigabyte rx 580 4gb - Corsair CMK8GX4M1D3000C16 8 GB 3000 MHz ram - Rampage 600W güç kaynağı Not : ekran kartı başka PC de denendi çalışıyor monitör denendi çalışıyor
Geri