Arama sonuçları: *

1. W

Bir anda takılıp siyah ekranda kalma sorunu

Merhaba. Birkac gundur GTA oynarken oyun bir anda takılıp 5 saniye sonra geri geliyordu. Aynı şey discordada oluyordu. Daha sonra webde gezerken tüm bilgisayarın takıldıgını fark ettim. Bugunde bilgisayarı acıp webe girdigimde kendi kendine siyah ekranda kaldı. Öncelikle açarken bilgisayar...
  2. W

Windows Açılmıyor Otomatik Onarıma giriyor

Merhaba bilgisayarımda bir sorun var. Alakası var mı bilmiyorum ama en ince ayrıntısına kadar anlatmaya calısacagım. Birkaç aydır bilgisayarım açılışta BIOS'tan sonra ya siyah ekranda kalıyordu. Ya da acılıstan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartımın üstünde! İşareti oluyordu. Her seferinde...
  3. W

Yazılım muhendisliginde laptop icin kafamdaki sorular

Merhaba şu an universite sınavına hazırlanıyorum. Yazılım muhendisligi dusunuyorum. RX570 R5 2600 boyle bir giris seviyesi bilgisayarım var. İnternet uzerinden aylık yaklasık 1000 TL gibi bir gelirim var. Bir akrabam bir teknoloji alısverisinde yardımcı olabilecegini belirtti yaklasık 3,4 bin TL...
  4. W

Bilgisayarı çalıştırınca ekran kartı calısmıyor res atınca duzeliyor

Merhaba Windows 10 16 GB RAM(farklı marka), R5 2600, RX570, SSD, olan sistemimi çalıştırdıgımda yaklasık 3 kerede 1 defa sisteme BIOS'a girme ekranından sonra görüntü gelmiyor. Restart attıktan sonra Windows açılıyor ama sorunlu acılıyor(tahminimce ekran kartı çalışmıyor bu süre içerisinde)...
  5. W

Harddiskim Sıkıntı Yaşatıyor

Merhaba 3 yıllık toplama bilgisayarım var aynı anda aldıgım SSD ve HDD'leri kullanıyorum. 1 TB HDD 240 GB SSD Windows'u SSD'ye kurdum fakat son zamanlarda sıklıkla Windows acılırken siyah ekranda kalma Windows masaüstünde takılı kalma donma kasma gibi sıkıntılar yaşıyorum her zaman olmuyor ama...
Top Bottom