Arama sonuçları: *

1. O

BIOS'ta Bunu bilen var mı

Arkadaşlar böyle bir hata ile karşılaşıyorum ne olduğunu bilen var mı veya neyden kaynaklı olduğunu ?
  2. O

Klavye Donma Yapıyor

Arkadaşlar Rampage Mithril Pro KB-RX8 klavye kullanıyorum çok saçma bir şey oluyor Klayve kullanılırken bilgisayar ara sıra takılmalar oluyor işi garip tarafı başka klayve taktığım zaman bir şey olmuyor klavyeden Bilgisayar takılma yapar mi ? 🤔
  3. O

Anlık Takılma Sorunu

Arkadaşlarlar son zamanlarda anlık takılma sorunu yaşıyorum birden Bilgisayar donuyor gibi oluyor ama 1 sn dahi sürmüyor seste cızırtı oluyor fps düşüşü oluyor görüntü gitmiyor sadece bunlar oluyor ?
  4. O

Klayve Bazen Acılışta Calışmıyor ?

Arkadaşlar rampage mithril pro kb-rx8 model klayve kullanıyorum bazen acılışta ilk başta ışıkları yanıyor sonra geri gidiyor klayve kasa arkasından cıkart tak yaptıgım zaman geri geliyor klayve veya reset atınca ne yapmam gerekiyor not : Tuf Pro Gaming anakart ve bu klayvede bu sorunla...
  5. O

Çözüldü✓ Klavye Ara Sıra Calışmıyor ?

Merhaba arkadaşlar 😃 Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Rainbow Ledli Q Metal Yüzey Gaming Klavye Makrolu Klavye kullanıyorum şöyle bir sorunum var bu klavye başta bazen çalışmıyor daha garip bir sorunda başka bilgisayarsa çalışıyor ama hiç sorun çıkartmadan benim bilgisayardada aynı porta başka...
Top Bottom