Arama sonuçları: *

1. Ö

Yeni Laptop Aldım nvidia güncellemesi yaptım ama ekran hz değiştiremiyorum

Yeni Laptop Aldım nvidia güncellemesi yaptım ama ekran hz değiştiremiyorum btün güncellemeleri yaptım yok olmuyo ekran 144 hz ama seçenek yok ve nvidia denetim masasında olması gerekenden az seçenek var bayağı az 4 tane seçenek gözüküyo
  2. Ö

Çözüldü✓ Yeni kulaklık aldım çalışıyor ancak ses gelmiyor

yeni kulaklık aldım gamepower kyruse ilk başta taktım ses falan her şey geliyor sonra driver indirdim pc yeniden başlattım ses gelmedi aygıt yöneticisine baktım Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) bu hatayı gösteriyor kulaklığın rgbleri çalışıyor ama ses aygıtlarında gözükmüyor denetim masasında...
  3. Ö

Usb aygıtını anlık iptal ediyor

Arkadaşlar öncelikle merhabalar hayırlı geceler son 1 haftadır bilgisayarıma "ekran kartı ve windows güncellemesi attığımdan beri" bilgisayarda usb takınca veya çıkarılınca gelen ses varya o ses anlık olarak birkaç dakikada bir duyuluyor ve o esnada mouse iptal oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  4. Ö

Ekran Kartı ile alakalı Bilgisayar arızası

Arkadaşlar iyi akşamlar az önce bir şey yaşadım oyundayken önce pc kapandı sonra açtım tekrar oyuna girdim ve sonrasında bu hatayı aldım ve şu anda da arada takılıyor pc yardımcı olur musnuz arızayı ss olarak atıyorum https://hizliresim.com/TNJNTL ve yazılımı açtım bunu farkettim şimdi...
Top Bottom