Arama sonuçları: *

1. logitechg

Çözüldü✓ Bilgisayari Topladim Ama Calismiyor

Apu sistem topladım. Ancak sistemi çalıştırmaya denediğimde açılmıyor. Neden açılmıyor olabilir herşeyi doğru yaptığımı düşünüyorum. Sisteme elektrik gelmiyor psu da sorun olabilir mi? Ryzen 3 3200G ADATA XPG 8GB 3000MHz Gigabyte B450M S2H J.Donkey 256GB M.2 SSD Seagate Barracuda 2TB HDD Dark...
  2. logitechg

Floppy Kablosu nedir?

Yeni apu sistem topladım. Anakart gigabyte b450m s2h Işlemci ryzen 3 3200g Kasa dark guardian mini Psu fsp 60ahbc 500w 80+ Anakartımda sysfan1 diye bir giriş var buraya psudaki floppy kablosunu bağlasam olur mu denedim cuk oturuyor yanlış bağlarsam başına ne gibi sorunlar gelebilir?
  3. logitechg

Kasa fanları kontrolü

Kasamın Fanlarını nasil kontrol edebilirim? Düşük devirde dönüyorlar arttırmak istiyorum. Herhangi bir bağlantı mi yapmam gerekli?
  4. logitechg

CHA FAN Bağlantısı

Dark Guardian Kasa satın aldim anakartım asus prime b450m-k ancan, kasanın kontrolcusune takılı olarak gelen kabloyu anakartimdaki cha fan girişine oturtamıyorum. Bu sebepten ötürü fanlarimi kontrol edemiyorum. Belli bir seviyeye kadar (yarısından daha az) giriyor ama devamı girmiyor yardım...
Geri