Arama sonuçları: *

1. Brkyasa

Harddisk %100 çalışıyor

Merhabalar dün akşam başıma şöyle bir olay geldi. Torrentten rdr 2 indiriyordum oyuna gireceğim için indirmeyi duraklattım sonra pcyi açıp kapattım 100gb gibi bir şey inmişti ve dosya doğrulaması yapmaya çalışıyordu torrent. Biraz bekledim ama çok yavaş ilerliyordu sinirlenip iptal ettim sildim...
  2. Brkyasa

Telefon kulaklığının mikrofonu çalışmıyor

3-4 Haftadır kulakiçi kulaklığa geçtim düne kadar hiç bir sıkıntı yoktu. İphone kulaklığını kullanıyorum. Sabah format atmak zorunda kaldım bir sebepten ötürü ve şuan sadece kulaklık çalışıyor mikrofondan ses alamıyorum. Realtek ses sürücüsünü kaldırıyorum mikrofon çalışıyor yeniden başlatıyorum...
  3. Brkyasa

Mavi Ekran Hatası IRQL

2-3 gündür durduk yerde saçma sapan mavi ekran hatası almaya başladım oyun oynarken dizi izlerken birden pat diye gidiyor ve her seferinde farklı hatalar veriyor. Belki dedim yanlışlıkla virüs girmiştir herhangi bir şey olmuştur bi format attım dün sabah bütün driverleri sıfırdan temiz kurdum...
  4. Brkyasa

Yeni ekran kartı aldığımdan beri mavi ekran sorunları

Bunun gibi bir kaç hata aldım. Pcyi yeni formatladım daha önce amd ekran kartı kullanıyordum. Gigabyte RTX 2060 aldım. Oyunlarda falan mavi ekran vermeye başladı. Bütün sürücüler güncel bios güncel format sonrası herşeyi tek tek güncelledim. İşlemcim Ryzen 3 3100 Ramler 2x8 Corsair ne yapıp...
Geri