Arama sonuçları: *

1. e.ozden

Bilgisayar açılmıyor

Merhaba, Bugün, dört yıldır kullandığım bilgisayarı letgo üzerinden bir arkadaşa sattım. Bilgisayar temiz sıkıntısız çalışıyordu. Arkadaş, gece aradı. Bilgisayarın açılmadığını söyledi. Gittim baktım. Hakkaten de açılmıyordu. Taşıma esnasında zarar görmesin diye ekran kartını söktüm, kasayı...
  2. e.ozden

Bilgisayar Upgrade DDR4

Merhaba, Halihazırda kullandığım bilgisayar artık ihtiyaçlarımı tam karşılamıyor. Ben de biraz arayışa girdim. Önümde bir kaç seçenek var. Öncelikle şu an kullandığım bilgisayar temel bileşenleri şu şekilde; 1. Ryzen 5 5600 (Şubat 2025'de Ryzen 5 3600 sattım. Bu işlemciyi aldım) 2. Anakart...
  3. e.ozden

Bilgisayar video izlerken kitleniyor.

Merhaba, Bilgisayarımda video izlerken kitlenme problemi yaşamaktayım. Oyunlarda vs bir sıkıntı yaşamıyorum ama herhangi bir video açtığımda izlerken 10 sn içerisinde bilgisayar kitleniyor. Hiçbir şekilde ctrl-alt-del gibi fonksiyonlar çalışmıyor. Misal Netflix uygulamasında aynı durumu...
  4. e.ozden

Bilgisayar ilk açılışta Mavi Ekran Vermesi

Merhaba, Bilgisayarım ilk açılışta mavi ekran hatası veriyor. Sonra kapatana kadar hata almıyorum. İlgili minidump dosyalarını aşağıdaki linke bıraktım. Sorunun nedeni ve çözümü nedir acaba? https://dosya.co/z1vbabjx7aza/Minidump.rar.html
  5. e.ozden

Windows Update, Bilgisayarım Özellikler kısmı, Ses ayarları açılıp kapanıyor

Merhabalar, Bilgisayarımda bir takım sıkıntılar var çözemedim. Windows Update giriyorum. Böyle ekran gelip otomatik kapanıyor. Ha keza ses ayarları kısmında ve bilgisayarıma sağ tık yaptığımda özellikler kısmında da aynı durum var. Sorun nedir, çözümü nedir? Format atmak istemiyorum. Başka...
Geri