Arama sonuçları: *

1. Trem

GT 730 bilgisayar kendi kendine kapanıyor

Merhaba. Sistem bazen oyundayken bazen boştayken kapanıyor. Ekran kartını, bellekleri çıkartıp teker teker denedim aynı hata devam ediyor. Bazen klimayı açtığım an bilgisayar kapanıyor. Bilgisayarı başka odaya kurdum orada da devam ediyor. Bağlı olan kabloların resimlerini de paylaştım. Yardımcı...
  2. Trem

American Megatrends Ekranında Kaldıktan Sonra Ekrana Görüntü Gelmiyor.

Arkadaşımın bilgisayarında American Megatrends ekranında kaldıktan sonra açılmıyordu. Ram yerini değiştirdik düzelmedi. SSD vs. bağlantıları düzgün. Bios pilini değiştirdikten sonra ise hiç ekran gelmiyor. Bios sıfırlandığında ekran gelmeme yapar mı? Şimdiden teşekkürler. Sistem: i3 10100F 8 GB...
  3. Trem

Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor Yardım Eder Misiniz?

Bilgisayarda biraz zaman geçirdikten sonra kendi kendine kapanıyor. Bu olay 2 gündür olmaya başladı. PC zaten kötü olduğu için genelde geforce now üzerinden oyun oynuyorum. Fazla yük binmiyor yani. işlemci: 55-60 derece ekran kartı: 45 derecelerde hard disk: 37 derece windows ram testi yaptım...
  4. Trem

Format Sonrası Ekrandaki Çizgiler

Arkadaşlar bilgisayara format attım. Bilgisayar tekrar başlarken format USB'sini çıkartmayı unuttum. Sonradan çıkarttım. Bilgisayar açıldıktan sonra ekranda 2 tane çizgi belirdi. Ekran kartını çıkartıp işlemciden görüntü almaya çalışınca sıkıntısız bir şekilde açıldı. Tekrardan ekran kartını...
Geri