Arama sonuçları: *

1. Z

Görev çubuğu yüklenmiyor

Merhaba. Her şey normalden bilgisayarı ilk açtığımda şifre girdikten sonra çok yavaş açıldı ve açıldığında da başlama uygulamaları görev çubuğu gelmedi. Dün gece tiktokta bi video gördüm ve benim sorunumun aynısıydı yorumlara baktığımda interneti kesip öyle bilgisayarı açmayı denemesini...
  2. Z

Bilgisayarımda virüs var

Dostlar selam Malwarebytes ile yaptığım tarama sonucu 26 tane Trojan(Bitcoin-miner olarak gösteriyor) Riskware olarak virüs gösteriyor. Bunlardan formatla kurtulabilir miyim ? Başka şekilde kurtulma yolları var mıdır ? Son zamanlarda oyunlarda işlemci ekran kartını besleyemiyordu buna sebep...
  3. Z

Bir anda darboğaz sorunu başladı.

Dostlar selam. Bugün bilgisayarımda aşırı gereksiz darboğaz oluyor. Valorantta %20 ekran kartı kullanıp %80 işlemci kullanıyor. LoL oynarken de 5. dakikadan sonra GPU kullanılmamaya başladı ve işlemci %68 civarına çıktı. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Sistemdeki parçalar tamamen uyumlu...
  4. Z

İşlemci, ekran kartını besleyemiyor.

Dostlar selam. Daha bugün başıma gelen bi sorun var. MSI afterburner ile kontrol ettim ve işlemcimin ekran kartımı besleyemediğini düşünüyorum. Valorantta %17 ekran kartı kullanırken %88 işlemci kullanıyor ve 80 FPS alıyorum. Normalde bu değer 200-300 fps. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Son...
  5. Z

Oyunlarda FPS düşmesi

Merhaba arkadaşlar. 1-2 ay öncesine kadar valorant csgo oyunlarında 200-250 FPS alıyordum ve en fazla 150-170 düşüyordu. Son zamanlarda oyuna 160-180 FPS ile başlayıp 80 fpslere kadar düşüyor. Valorant için ekran kartı kullanımı %30 seviyesinde işlemci ise %15 seviyesinde. Ekranım 144hz olduğu...
  6. Z

Bilgisayarımda adam akıllı oyun oynayamıyorum

Dostlar selam. Öncelikle belirtmek isterim ki Bilgisayarım lol gibi oyunlarda çok kasmaya başladı. 30*40 FPS arası alıyorum. Bu değerler belli bir noktadan sonra 10*20 arasına düşüyor. Sıkıntı ne olabilir ? Isınma diye düşünüyorum. Ayrıca sistem özelliklerim i3 330M Nvidia 310M 1GB 3GB ram WİN...
  7. Z

Oyunlarda kasma sorunu

Dostlar selam kısa bir sorum olacak. Benim bir laptobum var bunda LoL oynamak istiyorum ama eskiden kasmayan PC şimdi lolde çok kasıyor. Bunun bir çözümü var mı internette olan çoğu şeyi denedim. Bir de buraya sorıyım dedim. Özellikler; 3Gb ram 1Gb Nvidia 310M 2.13 GHz 330M işlemci Yardımcı...
  8. Z

Windows 10 aldığı güncellemelerle bazı pclerde yavaşlama yapar mı

Dostlar selam öncelikle bu konu çok merak ettiğim bir soru. Bilgisayarıma ilk windows 10 yüklediğimden beri canavar gibi çalışıyor. Ama son zamanlarda performans iyice düştü LOL gibi bir oyunu 60+ oynarken 45-55 arası sürekli drop yiyerek oynuyorum. Ben bu güncellemeleri silsem performans artar mı ?
  9. Z

Casper Excalibur G770 alınır mı ?

Arkadaşlar selam. Yakın zamanda pc alma düşüncem var. Babam notebook istiyor ben ise masaüstü istiyorum. Ama notebookun taşıma özelliği ve intel 10. nesil işlemci olunca bir ayrı düşünüyorum. Babamı masaüstü konusunda ikna ettim ama aklıma bu konu takıldı. Sizin de düşüncelerinizi aldıktan sonra...
Top Bottom