Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Kasa çalışıyor RGB çalışıyor ama fanlar dönmüyor.

Bir arkadaş ulaştı şimdi bana. Kasa çalışıyor RGB ler çalışıyor ama fanlar çalışmıyor dedi. 1 aydır böyle dedi. Sorun ne olabilir? sistem özellikleri aşağıdaki gibi
  2. Heath Ledger

Yeni PC açıldı kapattıktan sonra açılmıyor

Komşu yeni pc almış. Kurulum için beni çağırdı. Her neyse kurulumu yaptık ama kasada 6 fan varken 4 ü çalışmıyordu. Belki kapat aç yaparsak düzelir dedik. Yeniden başlattık düzelmedi. Sonra aklıma bios a girmek geldi çalışan bilgisayarı bir daha yeniden başlattım. Bu sefer kapandı açılöadı...
  3. Heath Ledger

Eski Bilgisayara Format

Arkadaşlar evde bulunan eski bilgisayarımı yeniden kurmaya karar verdim ancak çok fazla sıkıntısı olduğu için format atmaya karar verdim. PC 32 bit olduğu için format ile 64 bite yükselteceğim. Bu yükseltme ile birlikte windows sürümü de yükseltmek istiyorum. PC çok eski olduğu için sorun...
  4. Heath Ledger

Bilgisayar Uyku Moduna geçmiyor

Arkadaşlar bilgisayarı uyku moduna alıyorum ancak 5 sn sonra hemen açılıyor. çözümü nedir? bilen var mı
  5. Heath Ledger

BIOS Nasıl Güncellenir?

BIOS güncelleme nasıl yapılır? Sisteminizin BIOS yapısı hakkında bilgi alın: Adım #1: Windows arama çubuğundan “Sistem Bilgisi”ne girin. Adım #2: Sistem Modeli kısmından bilgisayarınızın model adını öğrenin. Adım #3: BIOS Sürümü / Tarihi bölümünden BIOS sürüm numaranızı öğrenin. Yukarıdaki...
Geri