Arama sonuçları: *

1. Allahdiyen_GPU

Amd chipset güncelleme sorunu

Selamlar chipsetimi güncellemek için amd nin sitesine gittim anakartım b450M sitede b450 yazıyor sadece sorun olurmu
  2. Allahdiyen_GPU

60 hz tadında 144 hz

beyler cs de 144 hz e sabıtlemezsem kasıyor sabıtlersemde var ms cıkıyor (takılma) oyun ıcı vsync acsam yırtılma oluyor g sync acsam takılma sıstem r5 3600x gtx 1660s xpg 2x8 3000 Mhz
  3. Allahdiyen_GPU

Windows disk bölme oyunlar için daha iyi olabilirmi

Merhaba dostlar. CSGO da yaşadığım problemlerden dolayı format attım. sizce ssd yi 2 ye bölüp cs ile windows u ayrı mı tutayım hangisi daha iyi olur.
  4. Allahdiyen_GPU

MSİ AFTERBURNER KULLANIMI

Bunlar csgo oynarken ki değerlerim oyunda takılmalar yaşıyorum acaba doğru kullanmıyorumuyum diye düşündüm sistemim: R5 3600X GTX1660S XPG 2X8 3000 Mhz RAM
  5. Allahdiyen_GPU

CS:GO DALGALANMA SORUNU

Selam dostlar 4 saattir çözüm arıyorum Sorun şu csgo da var ms sorunum vardı çözdüm daha sonrasında ise oyunun yumuşaklığı kaybettiğini yırtılmalar ve dalgalanmalar olduğunu farkettim 144 hz mönitörüm var sanki 60 hz gibi görüntü alıyorum
  6. Allahdiyen_GPU

CSGO 4:3 ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU

Selam beyler eskiden küçük monitörlerde oynardım şuan 27 inchte oynuyorum ve 4:3 te orta mesafedeki kafalar çok küçük gözüküyoru dahada genişletmek için tavsiyesi olan varmı şuan 1280x960 4:3 oynuyorum
  7. Allahdiyen_GPU

İncehesap taksitlendirme YARDIM

İyi akşamlar beyler İncehesaptan ürün alıcam taksit nerden yapıyoruz anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
  8. Allahdiyen_GPU

Bilgisayar için yardımcılar

Bilgisayar kullanım sonrası yenileme (termal macun) ürünleri veya sistem montajında gerekli kargaburun vs yardımcı aletleri yazarmısınız yardımcı olabilicek.
Geri