Arama sonuçları: *

1. cobretti

R5 5500 RX6650XT FPS Drop Sorunu

Sistem özellikleri: Anakart: ASUS B450M K II. İşlemci: Ryzen 5 5500. Ekran kartı: ASUS Dual RX 6650 XT. RAM: Goodram IRDM Pro 3600MHz. PSU: BitFenix BPA 600W. İşletim sistemi: Windows 11. Ekran kartı, chipset ve BIOS en güncel sürümde. X.M.P açık. Ekran kartım DisplayPort ile 240Hz monitöre...
  2. cobretti

Game Booster GB06LB Mesh kasadan "zırr" sesi geliyor

Kasa: Game Booster GB06lb Mesh. Kasanın özellikle egzoz fanından bilgisayar açıldığı anda "zırrrrr" sesler geliyor. En çok egzoz fanından ve diğer öndeki daha az üç fandan ses geliyor. Bilgisayarı 2-3 kez kapatıp açıp ve fanları azıcık elleyince düzeliyor.
  3. cobretti

Valorant Update Sonrası FPS Düşüşü

Bir update önce Fullde 300 alırken şimdi düşükte 240-140FPS arası alıyorum update den kaynaklı mı sizde de oldu mu Ekran kartım: GTX1660SUPER OC İşlemci:R5 3600
  4. cobretti

Bios yüzünden mi mavi ekran alıyorum?

Merhabalar sadece bilgisayarı açarken bazen mavi ekran alıyorum ama daha sonra hiç bir sorun vs yaşamıyorum.Biosum F51 sürümü olduğundan ondan şüphelendim.Sizce güncellesem geçermi? Sistemim: R5 3600 GTX 1660S Gskill Ripjaws CL16 (8x2) Kioxia Exceria Nvme M2 SSD Corsair CV550 bronze psu Gigabyte...
  5. cobretti

PC'den Garip Ses Çıkması Yardım

Arkadaşlar gece açık bırakıyorum böyle radyasyon ölçer cihazlarda çıkan ses gibi tırr tırrr bir ses geliyor neden olabilir? Kasa: GameBooster GBL06B Mesh Anakart: B450M S2H PSU: Corsair CV550 İşlemci: r5 3600
  6. cobretti

World War Z ve Windows FPS Sorunu YARDIM!!

1.Dün 120+FPS alırken şimdi 50-60 Alıyorum nasıl düzeltebilirim? 2. Ve artık oyunlar ve steam normal hızda açılıyor ama dosyalar/klasörler veya windows uygulamaları 1-3 sn geç açılıyor. Sırasıyla sorulara cevap verirseniz sevinirim cevabı olmayan yazmasın lütfen 1609505929 @Chapin @Emirhandkee...
  7. cobretti

Kasanın Isıkları nasıl kapatırım?

Arkadaşlar aşagıya fotografini atacagim kumandanin off a bas demeyin fanlar duruyor off a basinca
  8. cobretti

Çözüldü✓ Oyun Yüklemek için en iyi seçenek

Arkadaşlar uyku modunda oyun,guncelleme vb. iniyormu yoksa monitoru kapatip pc yi acik mi birakayim oyun inerken
  9. cobretti

Bilgisayar için yapılacak ayarlar

Doğru Konu Olduğundan Emin Değilim Yöneticiler Kaldırmayın Lütfen. Asıl Sorum:Donanım Arşivinin sistemlerinden birini alırsak ayar yapmamız gerekirmi fan vb. ile ilgili "Bilgisayar Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler" videosunun dışında bilgiler.Teşekkürler. 1596056388
Top Bottom