Arama sonuçları: *

1. M

Mouse, Mousepad'de hareket etmiyor

Arkadaşlar yazdığım gibi, Mouse'u koltuk üzerinde veya kendi üzerimdeki giyside rahatça hareket ettirebiliyorum. Fakat Mousepad'de 15-20 saniyede bir kopma oluyor gibi oluyor ve Mouse tıkladıktan sonra çalışıyor, tıklamadan hareket etmiyor. Neden kaynaklanabilir?
  2. M

Bir türlü çözemediğim GPU kullanım düşmesi, yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar saçma sapan bir durumun içerisindeyim. Oyun oynarken GPU kullanımı düşüyor ve haliyle FPS'de düşüyor. Fakat oyun açıkken Alt+Tab atınca masaüstünde kullanımlar gayet normal ilerliyor. Sorunun sebebi Ekran Kartımı? PSU mu? Anlayamadım, 2 gündür bununla uğraşıyorum. Daha önce yaşamış...
  3. M

AsRock RX 580, 80 dereceye ulaştığında kasmalar başlıyor

Başlıkta yazdığım gibi sebebi ne olabilir ? Ve PSU'dan dolayı olabilir mi? Sistem özelliklerim ; Anakart: A320M-S2H İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF. Ekran kartı: ASRock RX 580 Phantom Gaming 8 GB. RAM'ler: XPG Gammix D10 3000MHz 8 GB ve Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200MHz. HDD: Samsung 7200 RPM 160...
  4. M

Çözüldü✓ FurMark testinde 80 dereceye ulaşınca hata veriyor

Yazdığım gibi 1080p 0xMSAA'da test yapıyorum ve 2 dakikada ekran kartı 80 dereceye ulaşıp hata veriyor. Ekran kartı ; AsRock RX 580 Phantom Gaming 8GB
  5. M

Oyunlarda FPS düşüşü ve kasma (Videolu)

Arkadaşlar öncelikle selam, 3 gün önce 2.El bir PC aldık sistem özellikleri şu şekilde ; Anakart : A320M-S2H İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF Ekran Kartı : AsRock RX 580 Phantom Gaming 8GB Ramler : XPG Gammix D10 3000MHz 8 GB ve Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200MHz HDD : Samsung 7200 RPM 160 GB Power...
  6. M

Anakart driver'larını doğru seçmeme rağmen yüklemiyor.

Anakart modelim ''G31T-M9'' sitesine girip driver'ları indirdim,indirdiklerimden 2sini(chipset ve ses driver'ını) başarılı bir şekilde kurdum fakat lan ve intel ekran kartı driver'larını kurarken hata alıyorum,hataların resimleri aşşağıda.Bu arada driver'ları siteden kullandığım windows sürümü...
Top Bottom