Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

Çözüldü✓ İntel HM55 çipsetinde ekran kartı var mı?

Arkadaşlar öncelikle telefondan yazıyorum A1 Türkçe olursa özür. Konuya gelelim. Bende LG A510 model laptop var ve bunda HM55 çipset var. Üzerinde i3 380m işlemci var. Şimdi sorum şu, cihazda harici olarak nvidia veya ati ekran kartı yok dahili ekran kartı kullanıyor. İşlemcide intel ekran kartı...
  2. Windows 11 aşığıyım

USB Portuna Ekran Kartı Takılabilir mi?

Arkadaşlar aklıma çok ilginç bir şey geldi. Acaba mining için yapılan riser kartlar varya onu alsak ve ucunda ki usb kablosunu direk bilgisayarın usb portuna taksak bilgisayar görür mü? Ekran kartını harici psu ile çalıştırıp bilgisayar kapalı iken usb'den takıp bilgisayarı açsak ne olur? Çok...
  3. Windows 11 aşığıyım

BGA Makinesi yapılır mı??

Arkadaşlar ben bugün bir konu daha açmıştım https://forum.donanimarsivi.com/konu/sicak-hava-makinesi-ile-chip-lehim-toplarini-degistirme.319156/ Şimdi ki sorum şu araştırdığıma göre bga makineleri hem alttan hem üstten ısı veriyor bu yüzden de chip kolay çıkıyor. BGA makinelerinin fiyatlarına...
  4. Windows 11 aşığıyım

HP DV6500 BIOS güncelledikten sonra ekran gelmiyor

Herkese merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var şimdi konu öncelikle biraz uzun. Konuya gelirsek, benim HP Pavilion DV6500 model sorunlu bir laptopum var. Ekran kartı sorunlu lehim çatlama problemi var ve ben bu sorunu ısıtarak düzeltiyordum. Ben dün bilgisayarı söküp uzay montaj kurup bu...
Geri