Arama sonuçları: *

1. M

Usb portlarım çalışmıyor

bilgisayarı açtım mouse çalışmıyor mikrofon çalışmıyor aygıt yöneticisine girdim ve sonuç ne yapmam lzm? Usb 5G YAZAN yerlerin hiçbiri çalışmıyor
  2. M

USB deneteleyici Kaynakları Yeterli Değil?

Böyle bir hata alıyorum uyarı daha doğrusu x870e crosshair hero anakart 4 tane usb portu dolu 2 si boş type c ler boş hepsi yaşayan oldumu?
  3. M

5090 sistemde cs2 fps sorunu

Ne yapsam çözüm bulamadım 4080 super kullanıyordum aynı sistem 600 700 stabil alabilirken aynı oyun ayarlarında şuan alamıyorum. Yer yer 600 fps nin altına düşüyor sistem
  4. M

Yeni aldığım kingston fury renegade 2tb hızları düşük çıkıyor

pc de samsung 990 pro 1 tb heatsink 980 pro 1 tb fury renegade 2 tb var üçününde hızları ortalama 6500 e 6300 çıkıyor normalde samsung ssdlerin hızları 7000 e 6500 çıkıyodu kingstonu taktığımdan beri böyle değerler veriyor 3 tane m2 pcie gen 4 slotlarının hepsi dolu
  5. M

Cs 2 girince bilgisayar reset atıyor mavi ekran yiyor

cs2 ye girip oynamayı 10 kere denedim fakat bilgisayarım buna izin vermedi mavi ekran yedim ama yediğim mavi ekranda pembe piksel gibi şeyler çıktı minidump ta oluşmamış bida deniyim dedim bu sefer ekranın ortasında pikselleşmeler çıktı yeniden siyah ekrana attı reset attı ve resetten sonra...
  6. M

Oyun oynarken klavye ve mouse un aynı anda gidip gelmesi

Sadece klavye ve mouse ta anlık gidip gelmeler yaşıyorum windows aygıt bağlanma bağlantı kesilme sesi de geliyor eş zamanlı sorun ne olabilir?
  7. M

Oyunlardayken klavye mouse anlık gidip gelme sorunu

valo cs oynuyorum genelde ikisindede yaşıyorum sorun bios güncelledikten sonra yapmaya başladı.Ama yinede emin olmak için soruyorum bios güncellemesi dışında başka bi problem olabilir mi nasıl anlayabiliriz?
  8. M

Asus teknik servisine ekran kartı bakımı için yollanırmı?

Asus teknik servisi ile alakalı bir sürü kötüyorum okudum sizce bakım için kartımı asus teknik servisine yollamalımıyım?
  9. M

4070 ti 5800x3D darboğaz olurmu?

1080p 280hz monitörde kullancam herhangi bir darboğaz olurmu?
  10. M

Rtx 4070 Ryzen 7 5700x 32 gb 3600 mhz Cs go valorant fps yükseltme

başlıktaki sistemle cs valoda 500 fps in üstünü göremedim 4070 ile fps i yükseltmenin bi yolu varmı?
  11. M

Sistem belli bir süre zarfında boşta kaldığı zaman kitleniyor

Arkadaşlar sistemim imzamdaki gibi fakat görseldede atacağım hiçbir şekilde tepki vermiyor taki reset atana kadar.Sebebi ne olabilir? Şuan saat 1:35 ama 23:38 diye gözüküyor windowsta
  12. M

Valorant tutarsız performans

Arkadaşlar valorantta duvara bakınca 600 650 fps alıyorum en yüksek 1080p de mouse ı oynattığım gibi 450 350 arası bir fps ye düşüyor sebebi ne olabilir? Ekran kartı:Rx 6750 xt
  13. M

Sistemi kapattıktan belli bir süre sonra açılmıyor

Sistemi Kapattıktan belli bir süreden sonra açılmıyor. Power a basıyorum hiçbir şekilde tetiklemiyor.İlginç kısmı uzun bir süre kapalı kaldıktan sonra açılmıyor.Bir Türlü çözemedim.Sebebi Ne olabilir?
  14. M

Rx 6750xt PUBG fps değerleri

Arkadaşlar ryzen 7 5700x rx 6750xt sistemde ultra da 150 110 arası fps alıyorum 1080p için normalmi? 2k da kaç alırım? İşlemci ve ekran kartı 67 70 yükteyken fan devri 40 50 civarı her ikisininde
  15. M

Güç düğmesine basıyorum bilgisayar açılmıyor

Arkadaşlar sistemim bilgisayarı kapat dedikten sonra açılmıyor. Napabilirim
  16. M

Anakart turuncu ışığı yanıyor fakat sistem açılmıyor

Arkadaşlar sistemi 5 10 dk önce kapattım biraz bekledim sonra sistemi açıyım dedim açılmıyor sebebi nedir? Daha yeni toplamıştım PC yi düne kadar sorunsuzdu.
  17. M

Fan devri sıcaklık ilişkisi

Arkadaşlar sistemimde ekran kartı ve işlemcinin fan devri artınca ısı artıyor azalınca düşüyor normalde fan devrinin artıp sıcaklığın düşmesi gerekmiyor mu? Msi afterburner ile oyundan bakarken böyle gözüküyor.
  18. M

Uefi format için hangi formatları kullanmalıyım?

Rufus yardımıyla flash belleğe İSO yazdıracağım windows 10 için mbr ntfs yüklesem olurmu?
  19. M

PUBG açılmama sorunu

Arkadaşlar hatanın çözümünü bilen varmı?
Geri