Arama sonuçları: *

1. Gelewera

Ekran kartı değiştikten sonra 2. monitör sorunları

Merhaba. RX580 8GB Nitro+'tan XFX'in RX 6800XT modeline geçtim. Geçtikten sonra bilgisayarımı açınca 2. ekranım bilgisayar ile birlikte açılmamaya ve hoparlörlerden ses vermemeye başladı. Sorun ekran kartında mı yoksa Hdmi kabloda mı bir türlü çözemedim. Farklı 3 kablo ile dendim ama hala aynı...
  2. Gelewera

Mavi Ekran Sonrası PC de oluşan sorunlar.

Emülatör indirirken 2 defa sebepsiz şekilde mavi ekran yedim ( hata kodunu unuttum :/ ) Mavi ekrandan sonra kimi Web sitelerine girmemeye başladı, bilgisayar yüklü olan bir çok uygulamanın ikon görselleri yok oldu. Şu anlık bu hataları almaktayım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların...
  3. Gelewera

AMD Smart Access Memory açınca pc donuyor

GPU: RX6800XT CPU: R5 5600X ANAKART: MSI B450M BAZOOKA Bu sistemde SAM açınca sistem donuyor ve kasmalar artıyor. Tam tersine performansın iyileşmesi gerekirken neden bu tarz sorunlar yaşıyorum ? Bu sistem hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
  4. Gelewera

Millenicom İnternet Sorunu

2 gündür internetim çok kötü, görev yöneticisinden baktım ve değerler çok çok düşük. Sebebi nedir ?
  5. Gelewera

Format sonrası yapılması gereken işlemler nelerdir?

Selamlar dostlar. Windows 10 format sonrası kesinlikle yapılması gereken şeyler nelerdir? Formatı şimdi bitirdim ancak eksik şeylerin veya kesinlikle nelerin yüklenmesi gerektiği hakkında bir fikrim yok. Var mı bilgisi olan?
  6. Gelewera

Yeni aldığım bilgisayarımda sorunlar bitmek bilmiyor :(

Yaklaşık 20K ya dizdiğim sistemimde sorunlar bitmek bilmiyor. Oyunlarda her şey düzgün giderken masaüstü veya diğer uygulamalarda sorunlar yaşıyorum. Diyelim Valoranta girdim ve alt+tab attım görev çubuğunda ki tüm sekmeler siyah oldu. Yayın yapmak için OBS açıyorum sürekli sekmeyi alta atıyor...
  7. Gelewera

Monster Laptop Wifi'si berbat çalışıyor

100 Mbps Down / 15 Mpbs Upload ile arada 1 duvar ve 5-10 metre uzaklık var ve internet sürekli kesiliyor, oyunlar ping çok çok fazla. Bu laptopta bulunan Wifi çipi ile mi alakalı yoksa başka bir şey mi ? Kullanan var mı veya böyle bir sorunla karşılaşan. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir...
  8. Gelewera

MSI B450M BAZOOKA BIOS Update Sorunu

BIOS update yapmak istediğimde M-Flash moduna sokup yeniden başlattığımda PC açılıyor ancak görüntü yok ve egzoz fan gereğinden çok daha yavaş dönüp anakart üzerinde bir ışık yanıp sönüyor. Yardımcı olabilir misiniz ? (Sorunu çözmek içinse BIOS pilini söküp 5 dakika bekliyorum ve düzeliyor.)...
  9. Gelewera

MSI B450M BAZOOKA BIOS Update Sorunu

BIOS update yapmak istediğimde M-Flash moduna sokup yeniden başlattığımda PC açılıyor ancak görüntü yok ve egzoz fan gereğinden çok daha yavaş dönüp anakart üzerinde bir ışık yanıp sönüyor. Yardımcı olabilir misiniz ? (Sorunu çözmek içinse BIOS pilini söküp 5 dakika bekliyorum ve düzeliyor.)...
  10. Gelewera

Ekran Kartı Oyun Dışında Böyle Gözüküyor

Oyun oynamadığım zaman bu kadar kullanılmasının sebebi nedir ?
  11. Gelewera

Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıyorum. Oyunlar Aniden Kapanıyor

GPU: MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB CPU: AMD Ryzen 5 3600 RAM: Corsair Vengeance RGB Pro CMW16GX4M2D3600C16 16GB (2x8GB) ANAKART: ASUS PRIME B550-PLUS 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 PSU: CORSAIR CV650 650W 80+ Bronze Bu sistem ile CoD Warzone, Valorant ve güncel oyunlarda mavi ekran...
  12. Gelewera

Valorant FPS Drop Sorunu

R5 3600 ve MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB parçalarıyla valorant'ta fps sorunu yaşıyorum. 240Hz monitörüm var ancak FPS 240 - 130 arası sürekli gidip geliyor. Valorant optimizasyon sorunları olan bir oyun bu yüzden mi böyle yoksa başka bir şey mi var anlamadım. Ram: Corsair...
  13. Gelewera

Sistem bir anda kitleniyor ve yenide başlıyor

Sistem bir anda kitleniyor ve yenide başlıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? ANAKART: MSI B450M BAZOOKA İŞLEMCİ: R5 2600X EKRAN KARTI: SAPPHIRE RX580 8GB PSU: CORSAIR VS600 80+
  14. Gelewera

AMD Radeon Ayarları Önerileriniz

Burası için önerdiğiniz ayarlar nedir ? RX 580 Nitro+ 8GB kullanıyorum. AMD Radeon Wattman hatası alıyorum, forumlarda Watt'ı yükseltmemi öneriyorlar.
  15. Gelewera

Şu Sistemle 100FPS Görmüyorum

ProcessorIntel(R) Core(TM): i9-9900K CPU @ 3.60GHz Video Card: NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER RAM : 32 GB Anakart: asus tuf b360-plus gaming Bir arkadaşım bu sistem ile 100FPS'i geçemior (CoD Warzone).
  16. Gelewera

Sistem daha 1.5 yıllık ama sorunlar...

Sistemi alalı daha 1.5 yıl oldu ancak çok fazla problem var. Oyunlarda gerçekten parçaların vermesi gereken değerleri vemiyor, BIOS update yapmak isteyince hata veriyor, bir anda kitlenip kendini yeniden başlatabiliyor. Yani anlamadım bir türlü sorunun ne olduğunu defalarca formatladım...
  17. Gelewera

Yardım Windows bozuldu yardım

Oyuna girmek istedim ve mavi ekran yedim. Yeniden başlarken aldığım hata bu 1600344808 Galiba Windows'un yüklü olduğu m2 ssd yandı veya bozuldu. Normalde burada gözükmesi gerekiyor 1600346401 M2 ssd gitmiş...
  18. Gelewera

AMD RX480 hata alıyorum

"Radeon Settings are currently not avaible. Please try again after connecting AMD graphics" Böyle bir hata aldı arkadaş sebebi nedir acaba??
  19. Gelewera

Pc bir anda kitlenip kapanıyor

Daha 1.5 sene oldu alalı ve temiz kullandım ancak 1-2 haftadır bir anda donup 3 saniye sonra yeniden başlıyor. Bir fikri olan var mı ne yapabilirim ?
  20. Gelewera

CPU GHz ayarı ve voltaj ayarı nedir ?

Bu konu hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi ?
Top Bottom