Arama sonuçları: *

1. Eren sarıkaya

OYUNLARDA EKRAN KARTIM TAM YÜKTE ÇALIŞMIYOR

Asus dual rtx2060 evo kullanıyorum PUBG ve warzone da ekran kartım tam yükle çalışmıyor işlemcim r5 3600 yakın zamanda bios modunu değiştirdim ve windows insider ile windows 11`e geçtim ilk başta sorun yoktu sonradan oyunum takılmaya başladı ve gpu kullanımı %60 %70 arasında gezmeye başladı...
  2. Eren sarıkaya

RAM FREKANSINI ARTIRINCA SİSTEM GÖRÜNTÜ VERMİYOR

da sistem 2 kullanıyorum ram frelansını BİOS tan profile 1 paparak artırınca sistem bir süre sonra görüntü vermiyor şuan 2133te kullanıyorum normalde 3000 olması lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  3. Eren sarıkaya

ram frekansını artırınca sistem görüntü vermiyor

arkadaşlar selamın aleyküm ben DA SİSTEM 2 kullanıyorum ramlerim 3000mhz ama biostan 3000mhz e alınca sistem görüntü vermiyo itopyaya aynı sorundan dolayı 2 kez gittim ikisindede frekansları artırma dediler ben bu ramlere 300mhz parası verdim 2133 de kullanıyorum 3000e sorun olmadan nasıl...
  4. Eren sarıkaya

sistem kapanıyor

iyi akşamlar bende donanım arşivi sistem 2 var sistem 11 gündür bende ve şöyle bi sorun var ki call of duty warzone oynarken sistemim kapanıyor acaba sebebini bilen arkadaşlar yarımcı olabilirmi
Geri