Arama sonuçları: *

1. Respiky

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

Merhaba dostlar; Bugün hatta dün gece bilgisayarımı nihayet toplayabildiğimin ilk akşamı olacaktı. Sabah saat 11:50 gibi evden çıktım, Akşam saat 23:20'de eve ancak vardım. Evden çıkmadan kedilerimin kumunu güzelce temizlemiştim normalde 3-3.5 Kahve fincanı mama koyardım 6-8 saat arayla günde üç...
  2. Respiky

Mavi Ekran Bilgisayarım Sürekli Mavi Ekran Veriyor

Başlangıç Onarma tanılaması ve onarma günlüğü --------------------------- Son başarılı önyükleme saati: ‎12.‎09.‎2024 17:50:16 (GMT) Onarma girişimi sayısı: 1 Oturum ayrıntıları --------------------------- Sistem Diski = \Device\Harddisk1 Windows dizini = D:\Windows AutoChk Çalışması =...
  3. Respiky

Çözüldü✓ UEFI Secure Boot açınca Bilgisayar açılmıyor

UEFI modda sıfırdan Windows 11 Pro kurdum orjinal lisans anahtarıyla birlikte. Sistemim: Ryzen 5 3600 Gigabyte B550M-DS3H rev 1.4x Bios Sürümüm: Güncel - 02/09/2024 Ekran Kartı Sürücüm: Güncel Corsair Vengeance RGB Pro 2x8Gb 3200MHz CL16 Msi Armor GTX1080 8Gb 256Bit PSU: Bitfenix BPA600 Secure...
  4. Respiky

PCI-E 3.0 vs 4.0 ne demek?

Ryzen 5 5500 yerine Ryzen 5 3600 almaya karar verdim RTX4060 ile kullanacağım anakart tercihi olarak ASRock B550M-HDV veya Biostar B550MH almayı düşünüyorum ancak PCI-E 16x 4.0 destekliyor PCI-E 1x 3.0 bu ne demek? Sadece ekran kartı slotunda mı PCI-E 4.0'dan yararlanabileceğim Gen4 SSD'im olsa...
  5. Respiky

Bilgisayarım Açılmıyor Lütfen Yardım

Ryzen 3 3100 işlemci ile Msi A320M Pro-VD/S anakart kullanıyordum Valorant için TPM ayarını açmayı denerlen AMD fTPM ayarını Disable yaptım bir de bios modunu CSM'den UEFI'ye çektim başka yaptığım herhangi bir şey yoktu ancak ayarları kaydesip yeniden başlattığımda bir daha açılmadı
  6. Respiky

SSD'yi bir diğer M.2 SSD'ye kopyalama

Kioxia Exceria 480Gb SSD Bulunmaktaydı, Kingston NV2 M.2 SSD aldım SATA SSD'den bir diğerine birebir kopyalamak istiyorum klonlamak vb. nasıl yapabilirim? 1682000382 @Mehmet Yılmaz
  7. Respiky

DA-FORUM Sistem Valorantta Sürekli Çöküyor

Genellikle bu sorun ile Alt+Tab attığım'da karşılaşıyorum ve artık Asus DUAL RX6500 XT ekran kartını sattıracak duruma geldi GTX1660 Super ve/veya RTX2060 almak istiyorum Fatal error: [File:Unknown] [Line: 277] Device->CreateBuffer(&Desc, NULL, UniformBufferResource.GetInitReference()) failed...
  8. Respiky

Bilgisayarı Kapatsamda Ekipmanlarım Çalışmaya Devam Ediyor

20 Mayıs'da DA-FORUM özel sistemi almıştım ve o günden beri üşeniyorum ama son zamanlarda bilgisayar da donmalar vs. oluşmaya başladı ve artık zamanı geldiğini anladım sorunuma çözüm bulabilecek birisi var mı
  9. Respiky

BIOS'dan çıkamama sorunu (ACİL)

Merhabalar, arkdaşım aptio setup utility 2012 anakart kullannıyor bios'dan hiçbie türlü çıkıp windows'a giremiyoruz bilgisayar bileşenlerinde sorun olduğunu zannetmiyorum windows 11 yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatıp UEFI modunda bios'a girdik securty boot'u aktif edip çıkmak istedik...
  10. Respiky

İşlemcim W11 Desteklemiyor ama .iso Dosyasıyla Kurarsam Bir Sorun Olur mu?

A8-9600 Msi A320M Pro-VD/S RX550 4GB 128 Bit 8Gb 2400Mhz CL17 sistem bilgilerim bu şekildedir fTPM 2.0 açmıştım ancak işlemcim x64 tabanlı olmasına rağmen resmi olarak desteklenmediği için kuramamıştım. Faydalanabileceğim rehber vs. varsa atabilir misiniz? W11'i nasıl kurabilirim ya da kurmalı...
  11. Respiky

Laptop'u Monitör Olarak Kullanma?

Arkadaşım, Monitörünü Sattı Sipariş Ettiği Monitör Haftaya Salı gibi Gelicek Laptop ve Bilgisayar ikisi'de çok sağlam paneli sök falan demeyin lütfen, Laptop'un ekranını geçici olarak monitör olarak kullanabilir miyim?
  12. Respiky

B460M + 4x8 2400MHz CL12 ram veya Z490 + 2x8 3000MHz CL15 ram?

sorunum aynen başlıkta ki gibi yardımcı olursanız sevinirim işlemci i5-10500 Z490 anakart: https://www.epey.com/anakart/asrock-z490-phantom-gaming-4.html + Crucial Ballistix ram B460M anakart...
  13. Respiky

RX550 için hangi driverı indirmeliyim?

Sapphire AMD Radeon RX550 PULSE 4GB 128 Bit kullanıyorum, bunlardan hangilerini yüklemem gerekiyor
  14. Respiky

(YARDIM) Mavi Ekran Hatası

Buyrun MINIDUMP linkim: https://drive.google.com/file/d/1Yv2ITtt4dDfP1rsrU1UhPhh7j9LtNW0a/view?usp=sharing https://forum.donanimarsivi.com/konu/ekran-kartim-yine-coektue.279336/page-3#post-2755598
  15. Respiky

Bilgisayarım Sürekli Çöküyo

Merhabalar Sevgili Donanım Arşivi Ailesi; Ben 09-04-2020 Tarihinde Sinerj.gen.tr'den Bilgisayar Sipariş Ettim(Fatura ve Sistem Bileşenleri Ektedir) Aldığım Tarihde Hiçbir Problem Yoktu Yeni Olmasından Dolayıdır Muhtemelen Fakat Yine'de Bilirkişilere Danışmakta Fayda Var; Kullanmaya...
  16. Respiky

Sürekli Bios'a Atıyor

Lütfen yardım edin, bilgisayarım açılırken direk bios'a giriyor reboot ediyorum yine de bios'a giriyor anakartık Msi A320M Pro-VD/S son sürüm bios
  17. Respiky

Windows Stereo Değil

Merhaba arkadaşlar, Windows 10 education kullanıyorum Insider(Beta) programındayım son sürüm fakat stereo değil bunun farkını şöyle anladım; normalde kulaklık kullanmıyorum ki zaten kaliteli bi kulaklığım yoktu herneyse 2. harddiskime Windows 10 pro yükledim ve şuanki harddiskimi çıkartıp 2...
  18. Respiky

R3 1200AF RX570 4GB'ı Darboğaz Yaparmı

elimde 120gb ssd var depolama alanında problemim yok sadece valorant oynuyorum ve Pollux 3ad sistemini özelleştirerek Ryzen 3 1200af / RX570 4GB / Biostar A320M 2933Mhz / Ballistix 8GB 3000MHz CL15 sistemi satın almak istiyorum fiyatı 2629tl tutuyor gayet makul bence 3 yıl sonra RTX sistem...
  19. Respiky

GPU Driver'ı Nasıl Yükleyebilirim? ve Overclock

Merhabalar, Arkadaşım HP 15-bs107nt model laptop kullanıyor APU(iGPU) Sistem Zannediliyor Ancak Görüntü Bağdaştırıcılarında R5 M330 olarak gözüküyor AMD Radeon'dan Driver'ı Yükledim Fakat Hiçbir İşe Yaramadım ''dxdiag'' a girdiğimde ise VRAM 128MB İntel HD Graphics 620 Olarak Gözüküyor Ayrıca...
  20. Respiky

Bunlardan Hangisini Kullanmalıyım?

REGAL Marka 20'' 1080P Televizyon Kullanıyorum AMD Radeon Ayalarımda ''Piksel Biçimi'' Kısmın'da 4 Adet Seçenek Bulunuyor Hangisini Kullanmalıyım? Valorant Oynuyorum, Teşekkürler. 1595827155 Yardımcı olurmusunuz?
Top Bottom